Яким має бути викладач для дитини? Амбітним спеціалістом, наставником, другом? Вчителі у Грін Кантрі — це в першу чергу, ментори. Люди, які завжди готові допомогти та пояснити. А ще, це професіонали, які горять своєю справою.

Ми з усією відповідальністю підходимо до відбору викладачів для грінкантрівців. І не забуваємо про їхній постійний розвиток Воркшопы, тренинги и международные экзамены: как развиваются учителя Грин Кантри Тож розповімо про те, який шлях до ідеальних уроків проходять наші вчителі.
 

Відбір майбутніх викладачів 

Ми прагнемо, аби кожен викладач мав необхідний рівень володіння мовою та вмів якісно і грамотно пояснити матеріал дітям. Саме тому перед початком співпраці всі вчителі проходять трьохетапний відбір — перевірку рівня та перегляд досвіду, дві співбесіди, а також ґрунтовну підготовку до занять. 

 

Як відбирають викладачів у Грін Кантрі (банер)

 

Воркшопы, тренинги и международные экзамены: как развиваются учителя Грин Кантри, 2 Спершу  ми переглядаємо резюме та відбираємо кандидатів за такими критеріями, як рівень володіння англійською мовою; досвід роботи та комунікації з дітьми — табори чи, до прикладу, волонтерська діяльність; особисті якості та бажання навчатись і вдосконалювати власні навички. 

Після, кожен кандидат проходить вступне тестування на визначення рівня англійської мови: ідеальний вчитель Грін Кантрі має рівень С1 (просунутий) Воркшопы, тренинги и международные экзамены: как развиваются учителя Грин Кантри, 3

 

Воркшопы, тренинги и международные экзамены: как развиваются учителя Грин Кантри, 4 Наступним етапом є співбесіди, і їх ми проводимо дві. На першій викладач і рекрутер знайомляться, обговорюють цілі кандидата та розглядають цінності Грін Кантрі. А на другій, що проходить із методистами, вчитель отримує тестове завдання — підготувати певну частину уроку, яку він має презентувати на зустрічі. 

Нам важливо, щоби викладач Грін Кантрі мав справжню жагу до своєї справи. І саме тому під час особистої зустрічі ми намагаємося не лише побачити реальний рівень володіння мовою, а й зацікавленість у роботі. 

Рішення про прийняття вчителя до нашої команди ухвалює саме методист — людина, що краще за всіх знається на методиках викладання. 

 

Як навчаються викладачі Грін Кантрі (банер)
 

Тренінги, консультації та пробні заняття: як навчаються тічери Грін Кантрі

Щоби заняття були ефективними та якісними, ми забезпечуємо постійне навчання та підвищення кваліфікації для наших учителів.

Нові викладачі проходять навчання під керівництвом навчально-методичного відділу. Вони відвідують стартові тренінги, на яких знайомляться з нашими методиками та підходами до викладання. 

Крім того, вчителі відвідують заняття більш досвідчених колег, аналізують їх та обговорюють із методистом, аби перейняти досвід і покращити власні навички. 

Щоби підготуватися до перших занять, після стартових тренінгів і відкритих уроків нові викладачі також зустрічаються з методистами та детально розбирають плани уроків, навчальні програми і завдання.

Високий рівень володіння мовою, постійний професійний розвиток та зацікавленість у роботі — запорука якісного викладання. Саме тому вчителі Грін Кантрі постійно здобувають нові знання і вдосконалюють навички. Вони щомісяця відвідують корпоративні воркшопи та вебінари від партнерів школи TalkEn.Cloud Academy та Booya, а також розмовні клуби з носіями мови зі США. 
 

Міжнародні іспити

Наші викладачі та методисти складають іспити й отримують міжнародні сертифікати про проходження курсів з теорії та практики викладання. Такими є курси CELTA, одні з найпрестижніших для викладачів англійської; IH CAM, навчання для досвідчених викладачів; а також іспит TKT, що оцінює знання методик викладання та розширює професійні компетенції.

Враженнями про проходження поділилися старші викладачки, методистки та тренерки навчально-методичного відділу Грін Кантрі:

 

Старша викладачка та методистка Анастасія Тичук (фото)

«Професійний розвиток завжди був одним із головних пріоритетів для мене. Ще до іспиту ТКТ я розвивалася у галузі методик викладання — дивилася вебінари міжнародних тренерів, відвідувала воркшопи та тренінги, а також читала багато професійної літератури. Складання іспиту ТКТ стало підтвердженням моїх знань, а також допомогло мені вдосконалити власні навички, аби я могла надалі ділитися інсайтами з іншими викладачами і застосовувати ці знання на практиці під час занять зі студентами», — Анастасія Тичук.

 

 

Старша викладачка та методистка Марта Тереховська (фото)

«Ми мали нагоду вдосконалити вміння планувати урок на курсі CELTA: створювали детальні плани, готували лінгвістичний аналіз і прогнозували проблеми і варіанти їх вирішення. Курс мав онлайн-формат, тож ми використовували різні платформи для дистанційного навчання. Це був дуже потрібний досвід викладацької практики та аналізу як власних уроків, так і занять інших учителів», — Марта Тереховська.

 

 

 

Старша викладачка та методистка Аліна Коршунова (фото)

«Найбільше на курсі IH CAM мені запам'ятався тиждень, коли ми в групах готували презентації активностей і завдань для розвитку усного та письмового мовлення. Я взяла для себе багато нових ідей», — Аліна Коршунова.

 

 

 

Наші викладачі — висококваліфіковані фахівці, які ніколи не припиняють рости. Запрошуємо переконатися у цьому самостійно під час навчання Воркшопы, тренинги и международные экзамены: как развиваются учителя Грин Кантри, 5

 

Курси Грін Кантрі (кнопка)

 

Дата публикации: 17 сентября 2024