Усе про сучасний та затишний простір для вивчення англійської


Наша команда прагне зробити освітній процес максимально комфортним, тому студенти можуть вибрати зручний формат навчання: онлайн, офлайн або мікс. Наразі, школи працюють у чотирьох містах України: Києві, Харкові, Львові та Пустомитах. Адже навіть попри ситуацію у країні важливо, щоб учні могли розвіртуалитися та провести час разом у безпечному місці. Розповідаємо, як ми організували наш простір Як облаштовані школи-хаби Грін Кантрі

 

Аудиторії

В Україні функціонує 6 шкіл-хабів Грін Кантрі, де студенти можуть долучитися до вивчення англійської. Перед початком навчання ми індивідуально підбираємо групи для студентів з урахуванням їхнього віку та мовного рівня. У наших класах одночасно здобувають знання до 10 дітей. Такий підхід у Грін Кантрі дозволяє викладачу не розпорошувати увагу й однаково приділяти її всім. Після пробного уроку дитина може змінити групу за рекомендацією методиста, вчителя або за запитом батьків. Наш відділ піклування допоможе підібрати або змінити групу необхідну кількість разів, аби ваша дитина почувала себе комфортно.

 

Аудиторії в школах-хабах Грін Кантрі (фото)

 

Аудиторії у Грін Кантрі просторі й світлі. Вони обладнані зручними столами, стільцями, навчальною дошкою з маркерами, а також телевізором або проектором. Оскільки навчання на курсах відбувається виключно англійською, викладачі можуть демонструвати зображення й вмикати аудіо та відео для кращого засвоєння матеріалу. 

Крім цього, на заняттях діти беруть участь у руханках, квестах і вікторинах. У такий спосіб школярі активно відпочивають, «перемикають» увагу між різними видами діяльності та одночасно практикують мову. 

Укриття шкіл обладнані всім необхідним для комфортного перебування дітей. Тому у разі повітряної тривоги студенти продовжують навчання не перериваючи освітній процес  у безпечному місці.

 

Укриття в школі-хабі Грін Кантрі (фото)

Укриття школи у м. Київ, вул. Є. Чикаленка, 20А

 

Крамничка Yellow Shop

Наша локальна крамничка працює як онлайн, так і офлайн. Студенти можуть прийти, роздивитись та придбати будь-який товар за накопичені кантрики. 

 

Кантрики — місцева валюта Грін Кантрі, яку діти отримують за навчання та участь у подіях школи. 

 
Крамничка Yellow Shop у школі Грін Кантрі (фото)
 
У Yellow Shop великий асортимент різних товарів, які постійно оновлюються. Учні можуть придбати смачний натуральний мармелад, яскраві наклейки, круті чашки, стильні рюкзаки, сертифікат на емоції та багато іншого.
 
 
Система мотивації у Грін Кантрі: як ми платимо учням за успіхи (банер)

 

Цікаві факти про школи-хаби Грін Кантрі

 

Київ

На вул. Є. Чикаленка, 20-А велике приміщення школи розділене на дві частини: освітній простір для студентів та офіс команди. Тож школярі мають змогу побачити наших привітних колег у перервах між їхньою плідною роботою над проєктами, а також відкрити завісу створення контенту чи експериментів для денних таборів.

А от у хабі на вул. М. Драгоманова, 31-Б знаходиться затишна студія, де ми знімаємо відео для студентів, соцмереж школи або реклами. А ще у вбиральні є дуже прикольна дискотечна кнопка Як облаштовані школи-хаби Грін Кантрі, 2

 

Львів

У школі на вул. К. Левицького, 4 розміщений наш найбільший логістичний центр, звідки ми відправляємо підручники школярам у будь-який куточок України та світу. 

А на проспекті Червоної Калини, 72 розташована єдина філія з інтерактивною панеллю EdPrо. Крім цього, всюди стійки адміністраторів зелені, а тут вона жовтого кольору. І, звичайно, ми не можемо оминути величезний підлоговий земіакулькас, який круто доповнює інтер’єр.

 

Пустомити

Тільки т-с-с-с! Зараз ми поділимося секретом, який дуже сподобається дітям. У хабі на вул. Лісневицько-Луговій, 1 цукерки для студентів безлімітні Як облаштовані школи-хаби Грін Кантрі, 3

 

Харків

На вул. Культури, 3 школа одночасно є як освітнім центром, так і укриттям, оскільки знаходиться на безпечному цокольному поверсі.

 

Зона очікування для рідних


У школі вас одразу зустрічає стійка адміністратора, де ви зможете проконсультуватися й отримати відповіді на свої запитання. Також зона очікування обладнана м’якими та зручними диванами або стільцями, столами, кулером, wi-fi та вбиральнями. Тож чекати дитину буде затишно та комфортно Як облаштовані школи-хаби Грін Кантрі, 4

 

Зона очікування для рідних у школі-хабі Грін Кантрі (фото)

 

Ми завжди чекаємо на студентів та їхніх батьків. Завітайте до нас, щоби познайомитися зі школою. Обирайте курс та до зустрічі в класі! 

Курси Грін Кантрі (кнопка)

Дата публікації: 14 травня 2024