Ми знаємо, ти любиш вивчати англійську з нами, бо в Грін Кантрі — круті тічери, яких драйвить їхня справа, улюблені кантрики, за які можна купувати прикольні товари у крамничці Yellow Shop, та нові друзі, які прийшли прокачувати англійську з тобою в групі!

 

Чому саме ти можеш стати амбасадором/кою Грін Кантрі?

Ти маєш все, що для цього потрібно

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі

Це про тебе? Тоді ставай амбасадором/кою Грін Кантрі, прокачай свій профіль в Instagram чи TikTok, допоможи світу дізнатися про круту школу англійської та гарантовано отримай 100 кантриків, бокс з подарунками та можливість виграти штатив з Bluetooth-кнопкою для зйомки на відстані.

Усі деталі та фішки такої пропозиції нижче Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 2

Хто такий амбасадор/ка?

Амбасадор/ка — це ти, твій друг чи подруга, мама, тітка, які регулярно користуються послугами якогось бренду. Наприклад, регулярно купують солодощі Kinder, взуття від Nike або ходять у Планету Кіно переглядати нові стрічки, а потім рекомендують їх своїм друзям та знайомим за допомогою соцмереж.

 

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі! - 2

 

Еліна Світоліна та Майкл Джордан — амбасадори Nike, Монатік був амбасадором Coca-Cola, а Євген Янович віднедавна став амбасадором Bolt.

Кожен відомий бренд має своїх прихильників, які готові радити його товари або послуги й активно підтримувати бренд у соцмережах. Підтримка може бути у вигляді:

 

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі! - 3

 

Це неоціненний внесок у розвиток бренду від тих, хто купує цей товар або послугу Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 3

Хто ж стане амбасадором/кою нашого бренду? Можливо, це будеш саме ти?

 

Що отримують амбасадори Грін Кантрі?

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 4

1. Welcome Pack — зібрали для тебе мерч, канцелярію, сувеніри, сертифікати на знижку, фони в зум та смаколики. Для класного контенту потрібен класний настрій та матеріали, тож ми про це попіклувалися.

2. 100 кантриків — для додаткових закупів у Yellow Shop на твій смак.

4. Організація власного івенту в Києві або Харкові (кіноклуб, мафія чи інша з доступних ігор). Збери друзів і підписників, заплануй дату та вибери івент, а про все інше подбаємо ми.

5. Можливість виграти штатив з Bluetooth-кнопкою для зйомки на відстані. Амбасадор/ка, що пройде з нами до кінця, автоматично візьме участь в розіграші.

 

Амбасадорка Грін Кантрі Аріна ділиться враженнями!

 

Цікаво? Тоді розповідаємо, як діяти

Створи пост або відео на своїй сторінці у соцмережах (Instagram чи TikTok). І розкажи про свої враження від навчання. Ось і все!

Встигни зробити це до 20 лютого.

 

Відчуй себе частиною нашої команди! 

Ми підготували для тебе шаблони, фірмові кольори, шрифти та логотипи школи. Користуйся, щоб зробити свій контент ще кращим Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 5

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі! - 4

 

У дописі обов’язково тегни @green_country_english_school та @yellow_shop_gc (відміть на фото та у тексті), щоб ми не загубили жоден допис і переглянули кожного учасника.

Усі пости перегляне наша смм-ниця, яка оберігає весь контент у соцмережах Грін Кантрі, тому точно знає, який допис буде найбільш влучним.

Вона відбере учасників, які найкраще впоралися із першими завданням. 20 лютого ми оголосимо результати у сторіз на сторінці Грін Кантрі й обовʼязково напишемо кожному переможцю в дірект про результат Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 6

 

Are you excited? 

Стати амбасадором Грін Кантрі — це цікаво, весело та захопливо! Ставай обличчям школи англійської мови, збільшуй активність свого профілю та отримуй подарунки! Let’s go!  

Будь із нами у соцмережах

Ти вже стежиш за Грін Кантрі в улюблених соцмережах? Якщо ні — саме час це виправляти, щоб не пропустити жодної новини для амбасадорів/ок Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 7


Слідкуй в Instagram

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 8 Актуальні новини про школу та англійську мову, ситуативні вордлісти на популярні кінострічки, багато інтерактивів, акції та розіграші класних подарунків


Читай нас у Facebook

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 9 Актуальні новини про Грін Кантрі, наші події та максимум інфоприводів


Дивись на YouTube

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 10 Навчальні й розважальні відео українською та англійською. Пояснення граматичних та лексичних тем для школярів, відеоінструкції крафтів та ігор


Дивись у TikTok

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 11 Скетчі, жарти, сміховинки — усе це про наш Тікток. Звісно, не залишили тебе без навчального контенту, тож підписуйся і лайкай відео, які подобаються тобі найбільше

 

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 12

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 13 0 800 758 978
безкоштовна консультація

 Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 14 Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 15

 

 

Хочеш бути зіркою? Стань амбасадором/кою Грін Кантрі, 16

Школа, де говорять діти

Дата публікації: 1 лютого 2024