Курс Комплексний

ТРИВАЄ НАБІР У ГРУПИ!

ЩО ВИВЧАТИМЕ ДИТИНА НА ЦЬОМУ КУРСІ?

- граматику: за допомогою відео-пояснення граматичних тем на платформі 24 Easy Steps з обов'язковою мовною практикою;
аудіювання: використовуючи оригінальні чанти та аудіо-контент онлайн про актуальні теми, англомовних блогерів та сучасні хіти;
говоріння: завдяки концепції "Перевернутий урок" 80% часу на заняттях займає мовна практика в парах та групах;
письмо: те, що пригодиться вже сьогодні: імейли, бронювання квитків, заявки на міжнародні гранти, дописи для соцмереж.
читання: читаючи лише про те, що хвилює та драйвить - актуальні статті про соцмережі, челенджі, подорожі, кінематограф, стиль та хоббі у власних підручниках '24 Easy Steps' та 'Notes by GF'.

Курс Комплексний, 2
Курс Комплексний, 3Курс Комплексний, 4

ЩО ТАКЕ SELF STUDY? 
Self Study - це онлайн-урок в особистому кабінеті дитини, який вона готує перед кожним заняттям у класі. Зазвичай цей урок містить:

  • відео-пояснення нової граматичної теми/ аудіо-вордліст нової лексичної теми;
  • декілька завдань на засвоєння нових знань (наприклад: з'єднати слово з картинкою/ аудіо, поставити слова у правильному порядку, обрати із кількох варіантів правильний і т.п.)

Коли учень приходить на групове заняття, він почувається більш впевнено, бо вже знає, яку тему сьогодні будуть вивчати у класі. Це дозволяє більше часу приділяти комунікації у парах та групах. А викладач може точніше побачити складні та незрозумілі моменти для учнів та звернути на них увагу.

Спробуйте пройти один із таких Self Study для дитини вашого віку, натиснувши на кнопку нижче.

Курс Комплексний, 5

КОМУ ПІДІЙДЕ ЦЕЙ КУРС?
Цей курс підходить учням 6-16 років, яким необхідно:

  • розпочати навчання англійської з нуля;
  • покращити рівень англійської в усіх аспектах (говоріння, аудіювання, читання, письмо)
  • наздогнати середній рівень, залежно від віку, для покращення оцінок у школі;
  • вивчати більше, ніж дозволяє шкільна програма.

 

ЯКИЙ РОЗКЛАД?
Для того, щоб дізнатись, який розклад підходить вашій дитині, необхідно спершу пройти коротке онлайн-тестування. Без тесту - нікуди! Після проходження, натиснувши на кнопку "Зареєструватись на курс", наша система запропонує усі можливі варіанти розкладів для вашого віку та рівня англійської і ви оберете зручний для вас. Без тестування ми не можемо точно сказати варіанти розкладів. 

1. Заняття курсу Комплексний відбуваються двічі на тиждень у такі дні: пн/ср, вт/чт, пт/нд. Є заняття на 15:30, 17:00 та 18:30 тривалістю 80хв. Цей розклад може частково варіюватись залежно від міста.
2. Заняття курсу Комплексний БЕТА відбуваються один раз на тиждень у суботу. Є заняття на 10:00, 12:00, 14:00 (у філії на вул. Пушкінська, 20А).

 

ЯК РЕЄСТРУВАТИСЬ?
Реєстрація починається із короткого онлайн-тестування на визначення рівня англійської. Зазвичай воно займає не більше 10-12хв, залежно від віку дитини. Нехай дитина проходить його самостійно, без будь-якої допомоги для точного результату. Після проходження тестування натисніть на кнопку "Зареєструватись на курс" та оберіть ваше місто, зручну для вас філію, курс та розклад. Вашу реєстрацію підтвердить СМС-повідомлення, що надійде на вказаний вами номер телефону.

ЯК ОПЛАТИТИ?
Оплата здійснюється у 2 кроки:
1. 1000 грн вноситься протягом 3ьох діб з моменту реєстрації у групу для закріплення місця в основному складі. В іншому випадку, через три доби, система перекине учня в резервний склад, що не гарантуватиме надалі місця в обраній групі.
2. Решта суми оплачується до початку 2-го заняття курсу. Так ви можете отримати відгук від дитини щодо 1го заняття та прийняти остаточне рішення щодо приєднання на курс. 
Можливості помісячної оплати немає.

 

Якщо у вас виникають питання з приводу цього курсу, напишіть нам у Фейсбуці чи Інстаграмі або зателефонуйте у найближчу до вас філію.

Дата публікації: 6 серпня 2019