Дитячі будинки. Як Ти можеш допомогти

Марія Виноградова
 
Досягнення.
- розробка програми для вивчення основ японскької мови, англійської літератури та адаптація бізнес-курсу для школярів.
- проводення кіно- та фотогуртків
Інтереси. Діти, фото, подорожі, арт-хауз, собаки, японська каліграфія.

Привіт, ковбой!

   Як ти вже знаєш з нашого щотижневого дайджесту, у січні "Грінкантрі" та "Пласт" завітали в гості до школи-інтернату №12 для дітей-сиріт, де знайшли нових друзів, провели майстер-клас з миловаріння та передали подарунки з вітаннями від усіх ковбоїв. Докладніший звіт Наталки можна прочитати за лінком likarinfund.org, там ти знайдеш і фото. Після прощання та короткого обговорення вражень, ковбоями було винесене рішення - завітати сюди ще раз, оскільки одне з головних наших правил звучить дуже просто: "friends will be friends". Але без твоєї допомоги цього разу ніяк не обійтися.
 
Що саме ти можеш зробити?
  Обрати цікавий та корисний подарунок, враховуючи інтереси та потреби дітей. І ось декілька порад: 
- для старанного навчання кожному необхідні різноманітні канцтовари (знадобиться все від звичайної кулькової ручки до набору фарб чудернацького кольору)
- у вільний від навчання час хочеться пограти і тут можуть знадобитися не лише м’які іграшки та ляльки, але і конструктори, машинки, твістер, монополія та всі цікаві ігри, що потребують декількох учасників.
- всі ми любимо кінотеатри, але не у кожного є можливість їх відвідувати, тому dvd чи сd-диск з новинкою кінопрокату теж стане у пригоді.
- альбом твого улюбленого виконавця, записаний на диск, може припасти до душі і новим друзям.
- хоча сучасний світ належить інету, книжки й досі дарують радість, особливо ті, у яких багато малюнків.
- всі хочуть виглядати сучасно і в цьому допомагає не лише одяг, але й невеличкі аксесуари (рукавички, шарфики, шапочки та ін.), які, до речі, ти можеш зробити власноруч.
- ну і, звичайно, речі, які ти використовуєш щоденно, коли заходиш у ванну кімнату – мило, шампунь, рушник, зубна паста, мочалка.
 
Отже, подарунки обрані, час збиратися в гості. Щоб твій візит був цікавим і запам’ятався, потрібно заздалегідь його продумати: можливо ти захочеш провести якусь гру, поділитися своїми знаннями, виготовити щось разом, заспівати пісню, зробити фотосесію, влаштувати вечірку, пострибати чи постояти на голові. Це, звичайно, потребує попередньої підготовки, а може й залучення інших ковбоїв, але приносить купу позитивних емоцій. Головне – не залишатися байдужими та дарувати своє тепло тим, хто його потребує.
 
З нетерпінням чекатиму на твої ідеї, ковбой! (:

Дата публікації: 14 березня 2011