Якщо поки ваші діти будуть вдома ви працюєте, то ось список справ, якими вони можуть зайнятися у вашу відсутність. Але, звісно, тут все дуже індивідуально та залежить від віку ваших чад.

Що діти можуть робити самі на канікулах Відвідати друзів та влаштувати вечірку на вихідних

Якщо ви працюєте, але знаєте, що батьки найкращої подруги\друга дитини будуть вдома, домовитись про бартер. Ваше чадо в гостях у будні, а на вихідні ви влаштувати вечірку з ночівлею для друзів своєї дитини та заберете дітей друзів до себе. Для дітей гості — це завжди свято, а вечірка стане ще й приємним бонусом і для дорослих, які за тиждень нарешті будуть мати час на себе, і для дітей, які класно проведуть час разом.

Ось тут список ігор, в які можна погратися на вечірці.

:video_camera:  Екскурсії та активності з класом

Запишіть дитину на всі активності, які будуть проводити в класі. Наприклад, екскурсії містом, музеями, парками, відвідування театру та інше. Час з однокласними ще й за пізнанням нового — справжній кайф для дітей.

Що діти можуть робити самі на канікулах, 3Організуйте зустріч з друзями, яких давно не бачили

Можливо, у вашої дитини є однокласники з іншої школи чи садочку, чи друзі з гуртків, домовтеся про зустріч з ними та попросіть когось з близьких супроводити дитину на зустріч.

Jack-O-Lantern on Facebook 4.0 Осінній табір

Цей варіант ідеально підходить для тих, хто взагалі не матиме вільного часу. При цьому ви можете обрати як офлайн так і онлайн табір. 

Канікулярні програми з вивчення англійської ви знайдете тут.

Також зараз існують десятки дитячих таборів різних напрямків, типів та цінових категорій. Підібрати "свою" програму ви можете тут:

  • Сhildcamp - тут зібрані десятки денних, виїзних, мандрівних та міжнародних програм:
  • Parta - підбірка літніх пропозицій з відгуками:
  • KidsCampFest - фестиваль дитячих таборів (можна замовити каталог таборів).

P.s Вечори та вихідні ви можете спокійно проводити разом

Ось тут фільми, які можна переглядати вечорами та  список справ, які можна робити разом з дітьми у вихідні.

Дата публікації: 22 жовтня 2020