Ми підібрали 10 фільмів, які варто переглянути на осінніх канікулах разом всією родиною.

Фільми про Гаррі Поттера

Якщо ви досі не дивились ці фентезійні історії, ми по доброму заздримо вам. Від фільмів будуть в захваті, як діти, так і ви самі.

  • Гаррі Поттер і філософський камінь
  • Гаррі Поттер і таємна кімната
  • Гаррі Поттер і в'язень Азкабану
  • Гаррі Поттер і Келих вогню
  • Гаррі Поттер і Орден Фенікса
  • Гаррі Поттер і напівкровний Принц
  • Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 1
  • Гаррі Поттер і Смертельні реліквії: Частина 2.

Приквели:

  • Фантастичні звірі і де їх шукати
  • Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули

 

Вся правда про ведмедів

Фільм вийшов у продовження однойменного серіалу. Але й ті, хто не дивився історію з початку будуть вболівати за трьох відважних ведмедів, які попри все прагнуть свободи. 

Новинка цього року, яка однозначно заслуговує на вашу увагу й спровокує купу позитивних емоцій та тем для обговорення на найближчі день-два.  

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 2

 

Скубі-Ду! (2020)

Любителі знаменитої історії дізнаються про першу зустріч Скубі та Шеґґі, яким судилось стати нерозлучними друзями. А також як вони познайомились з юними детективами Фредом, Вельмою і Дафною та разом заснували відому компанію Mystery Inc.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 3

 

Дивовижна подорож доктора Дулітла

Фільм засновано на популярній в 20-ті роки в США серії дитячих книг Х'ю Лофтінга про ветеринара Доктора Дулітла, який умів розмовляти з тваринами. Чудово підходить для сімейного перегляду.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 4

 

Маліфісента

Малефісента — це фентезі та ремейк старого діснеївського мультика "Спляча красуня". Але в фільмі історія ведеться від імені самої злісної феї Малефісенти та розкритий її погляд на стару казку.

Чудовий вибір для сімейного перегляду.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 5

 

Міст в Терабітію

Фільм — екранізація однойменного роману американської письменниці Кетрін Патерсон.

Зворушливий світ Терабітії, а також щемка історія дружби назавжди залишаться в пам’яті дітей і дорослих.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 6

 

Пригоди Паддінгтона

Екранізація книги англійського письменника Майкла Бонда. Паддінгтон — кумедний, незграбний ведмедик, приїжджає з Перу до Лондона, щоб знайти нову родину. Потрапивши в будинок сім'ї Браунів, він не тільки знаходить нових друзів, але й допомагає самим його мешканцям, зрозуміти, як багато вони значать один для одного.

Добра, сімейна комедія, яка заряджає позитивом.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 7

 

Ми придбали зоопарк

Бенджамін Мі після смерті дружини, сам виховує сина і дочку. Він вирішує трохи змінити життя, і переїхати з міста в тихе і спокійне місце. Бенджамін придбав кілька гектарів землі з хорошим і великим будинком, а з ним разом і зоопарк. Так для родини починається нове життя, наповнене смішними ситуаціями і різними курйозами. Родину Мі чекає зустріч з новими друзями, боротьба за життя й існування зоопарку.

Чудова драма, яка зворушить і дорослих, і дітей.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 8

 

Зелена книга

Фільм розповідає реальну історію подорожі півднем США відомого джазового піаніста і звичайного водія, між якими, з часом, виникла дружба.

Ідеально підходить для перегляду з підлітками. Фільм підіймає важливі теми, тож після ви з чадами із задоволенням будете ділитись враженнями та обговорювати його.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 9

 

Крадійка книжок

Дуже зворушлива та не проста історія, яка показує гоніння на євреїв, антифашистський рух, приниження та голод.

Головна героїня фільму «Книжкова злодійка» Лізель — десятирічна дівчинка, яка напередодні Другої світової війни переїжджає в Мюнхен до прийомних батьків Ганса і Софі Хуберман. Не дивлячись на вік, дівчинка не вміє читати, і Гансу доводиться навчати її з нуля. Під час ритуального спалення фашистами книг на площі, дівчинка забирає одну вцілілих копій. Це бачить дружина мера, однак вона не тільки не видає дівчинку, але і дозволяє їй користуватися своєю бібліотекою. Її чоловік проти такого повороту подій — він незабаром перериває ці походи. Дівчинка ж, не довго думаючи, починає час від часу таємно пробиратися в їх будинок і красти книги. Книжковий світ, що відкрився перед нею, заворожує і допомагає пережити важкі моменти дійсності.

Після перегляду ви ще довго будете ходити під враженням. Фільм змушує задуматись про істині цінності, показує реалії того часу та проймає до глибини.

10 фільмів для дітей та батьків на канікули, 10

Приємного перегляду! smiley

Дата публікації: 22 жовтня 2020