Instagram може не тільки дарувати яскраві враження від перегляду фото і зберігати ваші спогади в крутих зображеннях. Цей додаток може стати інструментом для вивчення англійської мови.
Чому б не поєднати приємне з корисним? Ось вам 7 tips (підказок), які допоможуть бути постійно в англомовному середовищі, вдосконалювати свої знання та залишатись в курсі всіх новин. Одразу ж відкривай Instagram app та практикуй!
 
Tip #1
Слідкуй за цікавими інстаграм-акаунтами, які допоможуть вивчити нові слова. Наприклад, “English vocabulary: По слову щодня”  : Підпишись, і отримаєш одне сленгове слово чи фразу щодня з детальним поясненням. Дуже корисна сторінка,  яка за короткий період часу допоможе відчути себе комфортно в англомовному середовищі. Ще не знаєш, що таке cajole? Давай підписуйся! Або ж, якщо цікавишся бізнес англійською, це посилання саме для тебе.
7 tips: вчимо англійську з Instagram
 
Tip #2
Тут читай та переглядай цікаві картинки з фразами англійською, а особливо часто вживаними словами – усе, що може знадобитися в повсякденному житті та не тільки. Такий собі English for life! Кожного дня надихає, смішить та навчає. Хоч малими дозами, зате регулярно! 
7 tips: вчимо англійську з Instagram, 2
 
Tip #3
Любиш прикольні меми? Читай жарти і смішні історії, перекладай і поповнюй лексичний запас. Жарти зможуть тебе насмішити, а позитивні емоції завжди сприяють запам'ятовуванню. Ну і не секрет, якщо ти розумієш англомовні жарти – твоя англійська швидко піднімається до advanced (вільна). 
7 tips: вчимо англійську з Instagram, 3
 
Tip #4
Ось порція «живої» англійської без сухої теорії та граматичних правил. Це добірка коротких історій американців, точніше – жителів Нью-Йорка. Звісно, акаунт не навчить англійської з нуля, зате чудово підійде, щоб поповнити словниковий запас та дізнатись більше про життя пересічних американців.
 
Tip #5
Оскільки Instagram – це можливість відфотошопити та викласти найкращі моменти твого життя, то варто в опціях включити мову “англійська”, далі, підписувати свої фото англійською  або ж ставити #хештеги, звісно ж,  англійською, наприклад: #follow4follow #love #cute #amazing #bestoftheday #happy #picoftheday #smile #friends #fun #summer #beautiful. Переходь за цими хештегами, шукай пост, що сподобався найбільше, прочитай його caption та вивчай нові слова.
7 tips: вчимо англійську з Instagram, 4
 
Tip #6
Перед сном ми маємо промоніторити всі свої соціальні сторіночки, без цього ну ніяк, та як тільки ти це зробиш, швиденько переходь за хештегом #englishfilms і дивись англомовні фільми, короткометражні відео, де є жива мова та субтитри, які можуть допомогти тобі. Ти ж пам’ятаєш, тепер в Інстаграмі є IGTV – довготривалі вертикальні відео. 
 
Tips #7
І нарешті 7 tip – це дивитися прямі трансляції LIVE, долучатися до обговорення англійською і насолоджуватися. Дивись «лайви» того, хто тобі подобається! Слідкуєш за Кім Кардашьян? Watch, як вона розказує про свою нову лінійку парфумів, дізнаєшся, що таке fragrance. Тому, вперед за вдосконаленням своєї англійської.
7 tips: вчимо англійську з Instagram, 5
 
Перевага Інстаграму в тому, що він викликає у більшості людей позитивні асоціації. Крім того ми отримуємо інформацію за допомогою зору, а яскравість зображень впливає на позитивні емоції і запам'ятовування. 
Ви ж вже зафоловили нові сторіночки? 
 
7 tips: вчимо англійську з Instagram, 6переглянула всі акаунти в Інстаграмі для вас, Катя Шевченко
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Дата публікації: 23 липня 2018