Саме зараз варто переглядати новорічні фільми англійською, бо грудень створений для святкового настрою та затишних сімейних вечорів. God Bless 'Netflix' — стрімінговий сервіс, який не втомлюється створювати новий оригінальний контент: є і драми, і комедії, і мультфільми, і серіали. Список святкових картин кожен рік розширюється, тому вам ніколи не буде нудно. У нашій підбірці фільмів 2019 року на Netflix є щось для кожного. Оберіть своє та натискайте “play”!

 

Почнемо з кращого. Вже після 2-х хвилин трейлеру виникає бажання радіти, переживати, а головне дивитись мультфільм щонайшвидше. Ця мультиплікаційна комедія вважається однією із найфантастичніших робіт 2019 року серед різдвяних мультфільмів.

Один із головних героїв — студент поштової академії Джаспер опиняється на полярному острові, де живуть ворожі місцеві жителі, які рідко обмінюються словами, не кажучи вже про листи. Джаспер готовий опустити руки, коли раптом він знаходить союзника і доброго друга в особі таємничого столяра Клауса, який живе один в будинку, що переповнений іграшок ручної роботи. Повірте, кожну хвилину перегляду цього мультфільму звільняється тепле дитяче почуття різдвяного дива. Хоча, краще перевірте самі, чи вдасться героям навчити дітей і дорослих добру та щедрості напередодні Різдва.

Рекомендовано для дітей від 7 років
 

 

На порозі різдвяних свят, популярний радіо ді-джей втрачає роботу, а його четверо юних та зіпсованих заможним життям дітей, втрачають шанси отримати новорічні подарунки. Однак, саме через скорочення сім'я зближується, навчається заново проводити свята без фокуса на матеріальному. Разом вони знаходять вихід зі скрутного становища, та усвідомлюють, що менше може призвести до більшого блага, ніж вони коли-небудь уявляли. Дуже рекомендуємо до перегляду всією родиною!

Може мати контент недоцільний для дітей молодше 14 років
 

 

Романтичний фільм із домішками середньовічної магії. Чари відправляють лицаря XIV століття у сучасний Огайо, де він потрапляє під колеса вчительки середньої школи, яка більше не вірить у кохання. З усім тим, чуйна Брук допомагає серу Коулу орієнтуватись в умовах сучасного світу та пройти таємничий квест — зробити “той самий” вчинок, який поверне його додому. Чи зможе принц повернутись у своє королівство? Чи зможе вчителька повернути свою віру у кохання? Спойлерів не буде, та, здається ми всі знаємо чим завершуються такі теплі історії.

Може мати контент недоцільний для дітей молодше 14 років
 

 

Вже третій рік поспіль глядачі Netflix спостерігають за розвитком казкової історії про вигадану королівську родину з королівства Альдовія. Цікаво, як сюжетні лінії перетинаються із реальною історією британського принца Гаррі та принцеси Меган Маркл. Та, повернемось до фільму. Різдво приносить Альдовії надзвичайний подарунок: очікування королівського первістка. Однак, спочатку королева Амбер і король Річард повинні допомогти своїй родині, знайти зниклий мирний договір, щоб уберегти свою дитину від стародавнього прокляття.

Рекомендовано для дітей від 7 років
 

 

Консервативний батько з Філадельфії робить все можливе, щоб справлятись зі стресом від різдвяних свят та виконувати вимоги своєї згуртованої родини, яка на відміну від нього має ширші погляди на життя. Коли молодша дочка Еммі приїжджає додому з Лос-Анжелесу з новим хлопцем, який знаходиться у пошуках музичного натхнення, батько дівчини вирішує, що "час робити як вважає він, або неправильно". Чи переживе це випробування хлопець? Дізнайтесь за переглядом цього легкого веселого сіткому.

Може мати контент недоцільний для дітей молодше 14 років
 

 

Зимова історія для підлітків. Маленьке містечко потерпає від снігової бурі на Святвечір. Холодна різдвяна ніч дивовижним чином впливає на дружбу, кохання та майбутнє кількох старшокласників. Півтори години перегляду, декілька сюжетних ліній, за якими цікаво та легко спостерігати. Нам, наприклад, дуже сподобалась історія Джулі, яка у поїзді до свого міста натрапила на супер зірку. А вам?

Рекомендовано для дітей старше 13 років
 

 

Всі шанувальники МастерШеф, зверніть увагу на різдвяну серію "Sugar Rush". Телевізійний серіал випущений на основі однойменної культової онлайн-гри. Це кулінарне шоу, де команди змагаються у випічці тортів, кексів та кондитерських виробів. Глядачів чекають неочікувані різдвяні повороти сюжету, солодкі фейспалми та корисні рецепти. Можливо, щось приготуєте до святкового столу?

Рекомендовано для дітей від 7 років
 

 

Колекція різдвяних оригінальних шоу на Netflix — це безліч зворушливих сюжетів, сімейні історії, передбачувані романтичні комедії та смішні дитячі фільми. Тож, хутчіш запалюйте святкові вогники на наших ялинках та вмикайте дивайси для перегляду.
 

Анастасія Томіна, Netflix-lover з Green Country


7 новорічних фільмів на Netflix, які ви встигнете подивитись  до кінця 2019 року

Дата публікації: 12 грудня 2019