Ви цього року вже чули мотиви новорічної пісеньки в рекламі  CocaCola? А Christmas Carol в анонсі «Один вдома»? Та і кава Jacobs, напевне, вас зачіпила своїм "Let it snow"... Точно знаю, що чули! І впевнена, що наспівуєте їх частенько протягом дня!

Навіть люди, які не знають англійської мови, часто прокручують мотиви цих пісень в голові. Тому можна цілком справедливо, вважати пісню одним з найкращих інструментів вивчення англійської мови, адже мотиви запам’ятовуються легко, а далі лише діло за вивченням слів та щоденними співами! Завантажте пісню на телефон чи планшет та прослуховуйте разом з дитиною по дорозі в садочок чи в школу, або ж під час домашніх ігор ввімкніть одну з пісеньок на комп’ютері – і дорога стане веселішою, та й пісенька швидше запам’ятається! 

 

Пісні для діток від 5-8років  

 

S-A-N-T-A

Jingle Bells

We Wish You a Merry Christmas

Hello, Reindeer

Little snowflake

I'm a Little Snowman

Santa, Where are You?

10 Little Elves

Twinkle Twinkle Christmas Star

Christmas Time is Here

Але ж співочі таланти у нас і є не тільки серед малечі, але й серед старших діток. Тому саме для таких діток ми підібралиn ще кілька  пісень.

 

Пісні для дітей 9 -12 років

 

Wham - Last Christmas

Santa is coming to town

Rudolph the Red Nosed Reindeer

We wish you a Merry Christmas

Jingle Bell Rock

Крім того, ми завжди спостерігаємо картину, як підлітки «не розлучаються» зі своїми навушниками, особливо в транспорті, тому 8 трендових закачаних на смартфон новорічних пісень, не тільки створять святковий настрій, а й допоможуть підтягнути рівень англійської та вивчити нові слова.

Пісні для підлітків

Let it snow

Justin Bieber - Mistletone

Train - Shake up Christmas

 

Wham - Last Christmas

Jingle Bell Rock

Glee - White Christmas

Sia - Santa's Coming For Us

 

 
Arian Grande - Santa tell me
 
 

Дата публікації: 20 грудня 2016