Одним із кращих способів підготувати малят до занять у школі є вивчення англійської для дошкільнят. Як правило, діти цієї вікової групи вже знають про дисципліну завдяки дитячому саду. І оскільки батьки приймають рішення записати дитину до мовної школи, саме їм потрібно добре попрацювати, щоб вибрати найбільш ефективні уроки англійської мови для дітей.

Уроки англійської мови для дошкільнят
Якщо малюкові сподобається перший урок англійської, він продовжить відвідувати заняття з задоволенням

Зараз, коли потрібно щось знайти або дізнатися, ми звикли насамперед звертатися до інтернету. Відвідавши сайти мовних шкіл, почитавши відгуки в соціальних мережах, ми можемо отримати більш-менш чітке уявлення про ті чи інші уроки англійської мови для дітей дошкільного віку.

Свої послуги пропонує величезна кількість шкіл, але якщо ваші пошуки обмежаться одним лише Google, ви ризикуєте даремно витратити й час, і гроші. Тому якщо вам сподобалася якась конкретна школа, запишіть малюка на перший урок англійської для дошкільнят. Як правило, це безкоштовне пробне заняття, на якому ви зможете познайомитися з учителями та дізнатися про особливості навчання. Присутність батьків на таких уроках обов'язкова, ви зможете поспостерігати за своєю дитиною, побачити, як вона сприймає нову інформацію, чи подобається їй заняття, чи виявляє малюк інтерес до вивчення англійської мови. Діти часто беруть приклад з мами й тата, тому якщо ви будете нудьгувати й дивитися на годинник, чекаючи кінця заняття, то ваш малюк поводитиметься точно так само.

Крім цього, пробні уроки англійської мови для дітей дошкільного віку допоможуть вам оцінити професіоналізм викладача. Адже коли йдеться про навчання дітей, дуже важливо, щоб викладач був не тільки фахівцем в англійській мові, але й хорошим педагогом, який зможе знайти підхід до вашого малюка, розкрити його потенціал і допомогти йому, якщо він щось не зрозуміє.

Також важливими є такі моменти в навчанні дітей англійської:

  • графік занять;
  • навчальні матеріали;
  • форма навчання;
  • кількість дітей у групі.

Щоб підібрати найбільш ефективні мовні курси, не покладайтеся лише на себе. Ви робите це для вашого малюка, тому в першу чергу запитайте у нього, які уроки йому хотілося б відвідувати. Можливо, йому буде набагато комфортніше в міні-групі по 3-4 людини або на індивідуальних заняттях із репетитором. Зверніть увагу на навчальні посібники – переконайтеся, що матеріал у них не дуже складний для сприйняття, поданий цікаво і барвисто. Якщо ваш малюк важко прокидається, не записуйте його на уроки, які починаються дуже рано. Виберіть вечірню форму навчання або уроки вихідного дня. І головне – не залишайте дитину наодинці з англійською. Цікавтеся її результатами та хваліть за успіхи.

Дата публікації: 2 березня 2020