Діти з нетерпінням чекають на канікули. Адже можна вирушити відпочивати, зустріти нових друзів і чудово провести час. Скільки цікавого може статися! Навіть через багато років спогади про дитячий табір з англійською мовою будуть теплими та приємними. Англійська на канікулах – чудова можливість зробити відпочинок вашої дитини не тільки веселим, але й пізнавальним. Важко вигадати спосіб, який утримає дітвору вдома за підручниками в спекотний літній день. Тому більш вигідне рішення, ніж організувати дитячий відпочинок з вивченням англійської мови в таборі, годі й шукати. 

Із вашою дитиною будуть працювати досвідчені тренери та викладачі, які організовують веселі івенти, конкурси та спортивні змагання. А головним елементом веселощів буде англійська мова. Діти в ході гри вивчають нові слова, спілкуються з персоналом і своїми новими друзями англійською мовою, тим самим поповнюючи свої знання. 

Дитячий табір з англійською мовою – це:

  • веселі заходи з конкурсами;
  • командні спортивні змагання з призами;
  • активні ігри зі сценками англійською мовою;
  • цікаві заняття з іноземними викладачами;
  • робота над власним проєктом (дизайн, IT, мистецтво тощо). 

Наприкінці канікул ваша дитина повернеться додому з новими навичками та знаннями в англійській, які допоможуть їй у новому навчальному році. 

Дитячий відпочинок із вивченням англійської мови: програми навчання на канікулах

Організатори дитячого табору з англійською мовою – команда досвідчених та висококваліфікованих фахівців. Вони відповідають буквально за все. Не тільки за дозвілля й освітню частину, а й безпеку дітей. Тому обираючи місце відпочинку для своєї дитини, зверніть увагу на такі моменти як:

  • інформація про компанію або агента, які організовують відпочинок для дітей;
  • відгуки батьків і дітей про проведені канікули в певному таборі;
  • безпека дітей на території табору;
  • харчування та медична допомога;
  • умови проживання для дітей;
  • організація заходів і занять з англійської. 
     

Дитячий відпочинок із вивченням англійської мови: програми навчання на канікулах
Канікули вашої дитини стануть незабутніми й дуже корисними, а отримані знання допоможуть їй у новому навчальному році

Усю детальну інформацію ви можете отримати від організаторів. Вашу дитину зобов'язані забезпечити всім необхідним, а також зустріти, заселити, зробити дозвілля на території табору цікавим і активним. Співробітники та персонал табору підтримують зв'язок з батьками, надаючи докладний звіт про те, як їхня дитина проводить час. 

Щоб літо було веселим, дарувало відчуття радості й додавало сил, потрібно провести його не лежачи на дивані. Краще вирушити в табір, де на дітей чекають нові знайомства та безліч інтерактивних ігор. 

 

Тетяна Огородник

 

Дата публікації: 23 червня 2020