Навчання та освіта – важливі складові успішного життя в сучасному світі. Проте, в контексті сучасних реалій, ми змушені пристосовуватись до нових умов та навчальних середовищ. Викладачі та репетитори стикаються з проблемами, пов'язаними з технологічними перешкодами, недостатнім доступом до інформації та необхідністю адаптуватись до нових рівнів освіти та розвитку.

Щоб допомогти викладачам та репетиторам у подоланні цих перешкод, було створено інноваційну LMS систему TalkEn.Cloud

Зміст

1. TalkEN Cloud як новий інструмент ефективного навчання 

2. Корисні функції сервісу TalkEn.Cloud 

3. Цікаві особливості платформи Толкен Клауд для викладачів

Толкен Клауд є універсальною LMS платформою, що надає можливості викладачам та репетиторам проводити заняття зі студентами в онлайн-форматі. У цій статті ми з вами ознайомимось з основними фішками та особливостями цієї платформи і подивимось, як вона сприяє покращенню ефективності викладання.

TalkEn Cloud як новий інструмент ефективного навчання

Коли викладачі шукають нові ресурси для інтерактивного та цікавого навчання студентів, то платформа TalkEn.Cloud одразу привертає увагу вибагливих освітян. Чому саме цей ресурс? Серед безлічі інших – як платних, так і безкоштовних – саме TalkEn.Cloud включає в себе максимальний набір корисних функцій.

 

TalkEn.Cloud – інноваційна платформа для тих, хто викладає англійську - 1

Інтерфейс TalkEn.Cloud зручний і спонукає до продуктивної роботи
 

Звернімо увагу на такі переваги:

  • Гнучкість. TalkEn.Cloud може працювати на будь-якому пристрої з доступом до інтернету, що дає можливість проводити заняття зі студентами в будь-якому місці.

  • Інтерактивні вправи. Перш ніж почати навчання на TalkEn.Cloud, учні проходять тестування, яке автоматично визначає їхній рівень англійської. Під час самих занять викладачі можуть використовувати інтерактивний підручник із величезною кількістю вправ, додаткові worksheets, а також додавати та створювати власні навчальні матеріали.

  • Віртуальні класи та групи. На цій платформі викладачі та репетитори можуть легко створювати віртуальні класи та групи для студентів, а отже – проводити заняття з декількома студентами одночасно.

  • Збереження даних. Великою перевагою є функція збереження даних, завдяки чому всі навчальні матеріали, тести, виконані завдання залишаються в доступі на платформі.

  • Підтримка клієнтів. TalkEn.Cloud надає підтримку клієнтів 24/7. Викладачі та репетитори можуть отримувати допомогу та поради щодо користування платформою в будь-який час.

Ці переваги допоможуть покращити якість навчання, краще мотивувати студентів та учнів і зробити для них навчання дійсно цікавою подорожжю.

 

Корисні функції сервісу TalkEn.Cloud

Окрім того, що TalkEn.Cloud акумулює в собі безліч функцій і можливостей, що робить його винятковим ресурсом, деякі з його фішок є дійсно унікальними. Вони стануть у пригоді не тільки в проведенні занять, але і в організації навчального процесу поза рамками самого заняття. 

  • Унікальна система LMS (learning management system – система управління навчальним процесом). Саме вона забезпечує викладачів інструментом для ефективного управління своїм часом. Завдяки LMS викладачі мають змогу планувати заняття, розміщувати домашні завдання в особистому кабінеті учня, а також розробляти й додавати власні матеріали.

  • Бібліотека інтерактивних підручників для всіх рівнів володіння англійською та готові плани уроків для викладачів. Окрім цього, на Talkencloud викладачі можуть створювати власні тести та вправи, щоб сприяти більш ефективному навчанню та розвитку студентів. Також тут є функція додавання інтерактивних документів, таких як PDF-файли та презентації. Викладачі та студенти можуть взаємодіяти з цими документами безпосередньо на платформі.

  • Система оцінки прогресу. TalkEn.Cloud має вбудовану систему відстеження прогресу, а також надає можливість залишати невеликі повідомлення-фідбеки, за допомогою яких викладачі та студенти обмінюються коментаряи. Це допомагає поліпшувати якість навчання та сприяє розвитку учасників процесу.

 

TalkEn.Cloud – інноваційна платформа для тих, хто викладає англійську - 2

Толкен Клауд – інноваційна платформа, в якій є велика бібліотека готових підручників для викладання англійської мови

Цікаві особливості платформи Толкен Клауд для викладачів

Час від часу викладачі шкіл та вишів, так само як і репетитори, стикаються з проблемо додаткової мотивації студентів до навчання. Саме talkencloud стане чарівною паличкою завдяки своїм винятковим функціям і можливостям.

  • Інтерактивні уроки: ця платформа пропонує готові цікаві уроки, які допомагають школярам і студентам вивчати англійську мову через гру. Вони включають в себе відео, аудіо, групові вправи та інтерактивні завдання, які забезпечують активну участь дітей у навчальному процесі. Talken Cloud стає тим інструментом, який не відбиває інтерес до навчання, а навпаки залучає навіть найвибагливіших учнів.

  • Лексика: бібліотека платформи talkencloud містить велику базу слів та фраз англійською мовою. Студенти можуть використовувати вбудовані аудіо з вимовою слів англійською мовою. Такий підхід TalkEn.Cloud допомагає правильно запамʼятовувати слова без потреби в пошуку словників з транскрипцією.

  • Граматика та графіка: навчальні матеріали охоплюють основні граматичні правила англійської мови. Вони представлені у зрозумілій та доступній формі, що допомагає дітям та студентам засвоїти граматику легко та ефективно. Крім того, talkencloud використовує візуальну графіку, анімацію та ілюстрації для забезпечення інтерактивної взаємодії студентів з книгою.

  • Система «перевернутого» уроку: саме talkencloud забезпечує цей новітній підхід у гібридному навчанні. Основна ідея полягає в тому, що учні самостійно опрацьовують теоретичну частину, а на самому занятті, за менторства викладача, відтреновують її.

Загалом TalkEn.Cloud буде корисним для будь-якого вашого проєкту, спрямованого на освітянську діяльність. Ці фішки інноваційної платформи для вивчення англійської мови допоможуть не лише організувати навчальний процес і зацікавити найвибагливіших студентів і учнів, а й розкрити викладачів із зовсім неочікуваного боку та дати їм набагато більше простору для особистісного і професійного розвитку. 

 

Катерина Торгонська

 

Дата публікації: 1 серпня 2023