Правда ж Ваша дитина сумлінно виконує онлайн тести? Ми вневнені, що ви вже навіть тішитеся результами;) 
Якщо ж у вас все ж залишилися питання щодо тестів, де їх знайти, як вони оцінюються, як часто бувають, тоді читайте далі:
 

Де я можу знайти тест?

Тести знаходяться  у ваших особистих кабінетах My GC. Ті, які ви ще не пройшли будуть світитися на головній сторінці. А ті, які  пройдені у розділі "Тести та результати".


Система тестувань та оцінювання в Грін Кантрі

Які типи тестів існують в GC? 

Short tests, Skills tests and Final test.
Short tests - це тести,які перевіряют рівень знань, після опрацювання декількох юнітів. Він складається тільки з онлайн частини (Listening, Use of English, Reading) .
Skills tests -це тести, які проводяться здебільшого у середині семестру ,та перевіряють те ,як вправно студент застосовує опановані знання з декількох лексичних та граматичних тем. Він складається із онлайн (Listening, Use of English, Reading)  та офлайн (Writing and Speaking)  частин.
Final test -це тест який студент проходить на 29му занятті, та перевіряє  як було засвоєно  матеріал за весь семестр.Тест складається з онлайн (Listening, Use of English, Reading)  та офлайн (Writing and Speaking)  частин.


                                                        Яку максимальну кількість балів  я можу отримати за тест?

Short tests оцінюються у 50 балів.
Skills tests та Final test - онлайн-частина оцінюється у 30 балів, а офлайн в 20 балів.Фінальна оцінка також 50.

Скільки у мене є часу на виконання тесту?

Щодо виконання тесту на онлайн платформі є часовий ліміт 40 хвилин та 2 спроби для його здачі. Тести рекомендується виконувати одразу ж після заняття, оскільки у студентів  “свіжі” знання та є можливість опрацювати помилки з викладачем на наступному занятті. За те,що тест виконаний вчасно студент отримує 2 кантрики.
Але можна помітити, що доступ до тестів наданий аж до 28 заняття, це зроблено для тих студентів, які хворіють або з інших причин пропускають заняття та не мають можливості виконати тест вчасно.

Для чого взагалі ці тести, та як формується фінальний бал?

Проходження тестів важливе для самоконтролю та відслідковування успішності засвоєння матеріалу. Також за допомогою тестів формується фінальний бал, на основі якого відбувається перехід на наступний рівень.

Фінальний бал формується таким чином:
сумується та вираховується середнє арифметичне усіх Short tests та Skills test, а потім додається бал за Final test. Якщо фінальний бал вищий, ніж 55, то курс вважається успішно засвоєним і студент переходить на наступний рівень.

Сподіваюсь, ви хоч трішки краще зрозуміли систему тестування та оцінювання у GC! І тепер ще з більшим задоволенням проходитиме тести!

 

Дата публікації: 25 жовтня 2019