9.09 стартує новий осінній семестр в Грін Кантрі, тому, якщо плануєте продовжувати навчання восени, або ж хочете приєднатися до будь-якого курсу на новий навчальний рік - уважно читайте далі!

1. Якщо ваша дитина ще не навчається в Грін Кантрі, вам треба пройти реєстрацію та коротке тестування для визначення рівня англійської дитини. Після цього наша система запропонує усі можливі варіанти груп, що підходять для учня, залежно від його віку та рівня (Age+Level). Покрокову "інструкцію" як правильно реєструватись ви можете знайти за цим посиланням. Єдине - тепер для реєстрації на новий семестр у полі "Семестр" вам потрібно буде обрати "Осінь 2019". Реєстрація та тестування займає приблизно 15хв. 

2. Якщо ваша дитина вже навчається у Грін Кантрі і ви хочете продовжувати (а хто ж не хоче:), зробіть наступні кроки:

  • Увійдіть в особистий кабінет дитини My Green Country. Зробіть це за посиланням, або завантажте наш додаток в App Store чи Play Store (це дає вам доступ до англійської в один клік!). На головній сторінці знайдіть кнопку "Зареєструватися на курс/ Додати курс".

Семестр Осінь 2019: як зареєструватись

  • Далі в спливаючому вікні заповніть необхідні дані: семестр, місто, курс та філію та групу. Нагадаємо, ви можете самостійно змінити філію чи групу. Просто оберіть іншу адресу або час. Система запропонує ті групи, які підходять саме вашій дитині!

Семестр Осінь 2019: як зареєструватись, 2

  • Не забудьте натиснути кнопку "Зареєструватися"! 

Семестр Осінь 2019: як зареєструватись, 3

  • Тадаам! Ви у групі! За декілька секунд на номер, який ви вказали як "Номер представника дитини" прийде SMS із таким текстом: "Внесіть 1000грн протягом 3 діб для збереження місця в групі". Виконайте цей крок, щоб точно забронювати за собою місце! Про способи оплати можете дізнатись в особистому кабінеті або на сайті. Решту суми ви зможете оплатити протягом першого тижня навчання. 

Семестр Осінь 2019: як зареєструватись, 4

  • Тепер на головній сторінці у вашому кабінеті з'явиться новий курс. Наприклад, "Комплексний Осінь". Натиснувши на кнопку "Успішність та інформація про курс" ви побачите дату старту та закінчення семестру, графік занять та усі вихідні, що припадають на цей семестр.

Семестр Осінь 2019: як зареєструватись, 5

Зустрінемось у вересні?:)

А хто ще не є студентом нашої школи - тестуйтеся та обирайте курс англійської мови для своєї дитини!

 

 

Дата публікації: 28 листопада 2018