Нове покоління домашніх улюбленців
Наталія Данькова
 
Інтереси. Обожнює подорожувати, читати гарні книжки, грати на барабанах, робити прикраси з войлоку, термопластику, бісеру.  З дитинства мріяла бути вчителем! Ніколи не сидить на місці. Намагається зробити цей світ кращим, добрішим, світлішим!
 
 
Pet tree – перший домашній улюбленець кожної дитини!
Нове покоління домашніх улюбленців, 2
 
Pet tree (дослівно – кімнатне/домашнє дерево) – це новий надсучасний винахід Японії. Ще нещодавно увесь світ від малих до великих грався з Тамагочі, годував, прибирав, вкладав спати віртуальних істот. На цей раз японці пішли далі і створили Pet tree – справжню живу рослину в пластиковій капсулі у вигляді брелока. 
 
Pet tree – це не просто брелок. Це надзвичайно стильний, гарний і оригінальний аксесуар, який прикрасить мобільний телефон, ключі, сумочку/гаманець/ пенал, що завгодно! До того ж, це дуже хороший та цікавий подарунок не лише дорослим, а дітям. Особливо дітям!  І ось чому:
1. Всередині кожного брелока жива рослинка. Це сукуленти – невибагливі у догляді, тому навіть дитина зможе виростити їх!
2. Догляд за живою рослиною – чудовий спосіб формувати такі риси характеру дитини, як відповідальність, дбайливість, організованість, гуманність.
3. Позитивні емоції – ось що буде супроводжувати процес догляду за Pet tree, тому що дитина зможе бачити результат своєї роботи! За 5-8 місяців рослинка виросте, і її можна буде пересадити у горщик, де вона й далі буде рости.
  
Доглядати за Pet tree дуже легко. Йому, як і всім іншим рослинам, потрібна лише вода і сонце. Щоб його «напоїти», потрібно поставити капсулу в невелику ємність з водою (до 0,5 см води) на 1-2 хвилини. Поливати рослини потрібно приблизно раз на тиждень, але потрібно слідкувати за станом рослини – якщо вона отримує мало води, то може засохнути та загинути, якщо дуже багато води – може занадто швидко рости, або загинути. Також необхідно сонячне світло – періодично ставити Pet tree у світле місце. І останнє у догляді, це температура – бажано тримати рослину в теплі, але не перегрівати, так само як і не переохолоджувати. Дотримуючись цих простих порад дитина (звісно з підтримкою та допомогою батьків) зможе виростити свого маленького кишенькового «друга»!
 
   
КОНКУРС від автора статті: напишіть що потрібно зробити, щоб GreenCountry стала ще "зеленішою"? Нове покоління домашніх улюбленців, 3
ПРИЗ: Автор найцікавішої і найреалістичнішої ідей отримає справжнісінький Pet Tree!!!!
 
 І нехай ваш Pet tree росте великим і здоровим на радість усім!!!

Дата публікації: 14 березня 2011