Часто батьки запитують: “Ми в школі маємо 5 уроків англійської в тиждень і навчаємося за британськими підручниками, але чому отримуємо низькі результати? В чому ваша особливість?”

 

Ми для себе виділяємо такі ключеві фактори для отримання результату:
- мотивація 
- методики, авторські навчальні курси
- розмовна практика з носіями мови

МОТИВАЦІЯ УЧНІВ
Шкільна валюта.
Щоб учень розумів, що його праця винагороджується - ми оплачуємо за старання та успіхи своєрідну зарплату шкільною валютою «кантриками». За ці «гроші» діти можуть придбати товари у GC Shop або ж обміняти їх на піцу для своєї групи. Крім того успіхами у навчанні, учні заробляють собі знижку на навчання у наступному семестрі.
Оцінки.
У Грін Кантрі не має оцінок. Є лише «1» або «0». Тобто «готовий»  чи «не готовий» до заняття і «працював» чи «не працював» на занятті. Все. Тобто, немає «краща» чи «гірша» робота. Ми оцінюємо лише спробу, намагання виконати, старанність, активність, відповідальність. Тому діти не бояться робити помилки, не бояться отримати погану оцінку, батькам не доводиться замість них робити завдання, бо усвідомлюють, що головне зробити так як зрозумів, спробувати зробити. Жодних покарань, критики чи низьких оцінок.
У Грін Кантрі можна здавати, перездавати і переписувати стільки, скільки душа забажає. Головне, щоб кожного разу дитина показувала вищий рівень, глибше засвоєння матеріалу. Ми працюємо на результат, а не на «вивчити до понеділка».
Протягом семестру учні накопичують суму балів, так само, як і знання, тобто кожен новий бал означає, що дитина зробила успішний крок у вивченні англійської. Максимум за семестр 100 балів.
Таким чином ми формуємо середовище зацікавлених та вмотивованих учнів, які хочуть навчатися, показувати результат, удосконалюватися і отримувати винагороду. Грін Кантрі – це територія англійської мови.

Навчання в школі та на курсах - у чому різниця

 

МОТИВАЦІЯ ВИКЛАДАЧІВ
Усі і кожен, хто є в команді Грін Кантрі, серед ночі готові прокинутися і сказати «I love Green Country deep down in my heart”. Бо для нас Грін Кантрі – це не робота, а хобі, це люди, це розвиток, це спілкування. Ми разом ходимо на спонтанні сніданки, зустрічі за чашкою кави, у кінотеатр, граємо в сквош чи катаємося на сніговій гірці. У день народження Хтось до Когось може подзвонити о 6:00, щоб на 7:00 подарувати фотосесію чи ящик хурми і 10 пар шкарпеток . =)
Грін Кантрі – це місце, де можна реалізувати свої мрії, втілити в життя давно омріяні проекти, стати автором книги, гімну, зібрати парочку діток і чкурнути на місяць в США чи Британію. Ми даємо можливість експериментувати і радіти життю.
Якщо цікаво – можна прочитати більше ось в цій історії про мрійників.

Навчання в школі та на курсах - у чому різниця, 2

 

МЕТОДИКИ, ОБМІН ДОСВІДОМ
За навчальну програму відповідає керівник методичного відділу Марія Виноградова. Вона слідкує за новинками програм і методик, займається розробкою навчальних курсів, підбором та розвитком викладачів.
У Грін Кантрі є власна система навчання та супроводу викладачів: вступний та тематичні тренінги, обмін досвідом, відвідування занять колегами з подальшим аналізом. Також Грін Кантрі бере участь у міжнародних тренінгових програмах, підтримує викладачів в отриманні міжнародного викладацького сертифікату CELTA.
Під час занять викладачі використовують авторські розробки методичного відділу “GC Workbooks” та власні навчальні курси “24 Easy Steps”, “12 Tracks”.
Читайте детальніше у статті "Як навчаються викладачі у Грін Кантрі".Навчання в школі та на курсах - у чому різниця, 3

 

РОЗМОВНА ПРАКТИКА З НОСІЯМИ МОВИ
Поширена проблема всіх і всюди: пишу, читаю, не говорю. Саме для таких “ексклюзивних” випадків в Грін Кантрі розроблено Розмовний Курс з носіями мови. Це не просто розмовний клуб чи окремі заняття, а повноцінний 8-ми рівневий курс із розроблениим темами, підібраними завданнями, лексикою. 
Структура курсу, перевірена досвідом:
перша частина, 45хв - це Vocabulary + Listening, тобто презентація та відпрацювання лексичного матеріалу;
друга частина, 45хв - це Speaking + Live practice, тобто спілкування - практика лексики у говорінні, побудова фраз, зв’язних висловлювань; використання англійської в природньому спілкуванні, майстер-класах, настільних іграх)
Реєстрація на Розмовний курс 

Навчання в школі та на курсах - у чому різниця, 4

Дата публікації: 1 серпня 2015