Сучасний світ заполонили технології. Нові гаджети з’являються щороку і встигають застаріти швидше, ніж ваші нові джинси. Прийшов час, коли важко створювати фантастичні фільми, бо те, що ще вчора здавалось фантастикою, зараз є реальністю.

1 із 3 дітей починають користуватися планшетом і телефоном ще до того, як навчаться говорити. У 2013 році Dailymail повідомляли, що 29% дітей використовують технології ще не вміючи ходити, а 70% опановують їх вже в дошкільному віці.

Місце ІТ у сучасному світі
  
Що буде, коли ваші діти, яким зараз 5-7 років будуть у вашому віці? Чим вони займатимуться? Ким працюватимуть? Насправді, ніхто не може відповісти.

Зараз ми лише розуміємо, що надзвичайно важливим для успіху дитини став розвиток soft skills: комунікація, робота в команді, креативність і критичне мислення, а також вивчення програмування.
Саме таке комбо для сучасного навчання є в KidIT – міжнародній IT-школі для дітей від 5 років. Не дарма ми обрали саме їх для нашого літнього табору "Англійська та IT".

Місце ІТ у сучасному світі, 2
 
Метою KIdIT не є виховання суто програмістів. У школі розкривають дітям технології як інструмент для самовираження. Потім діти самі оберуть, як цей інструмент застосувати – чи стати програмістом, чи використовувати інновації для іншої професії.

У KidIT програмування в ігровій формі вивчають вже з 5 років (за допомогою адаптованої для молодшого віку програми Scratch Junior).
Scratch також вивчають трішки старші діти у державних школах. На жаль, там програма дуже поверхнева. Діти не встигають освоїти всі можливості, які дає ця мова програмування. Шкільна програма змушує їх швидко перемикатися на «серйозніші, дорослі» програми: Word, Excel і т.д.
На жаль, ніхто не враховує, що ці «дорослі програми» елементарні для сприйняття сучасними дітьми. До того ж, усе, що викладають в школі, можна за 5 хвилин загуглити.

 Місце ІТ у сучасному світі, 3

Курси зі Scratch від KidIT тривають більше, ніж пів року. За цей час діти встигають розробити мінімум два власних проекти і точно оприділитися, підходить для них ця мова програмування, чи ні.

Якщо ж ваша дитина вивчає Scratch в школі і мріє поглиблено вивчати програмування, KidIT пропонують англомовне середовище Tynker. Воно відрізняється від Scratch бібліотекою 3Д персонажів з більше ніж 20 анімаціями, та можливістю створювати справжні ігри платформери по типу Маріо, будуючи власні світи!

Ще ми знаємо секрет, серед наших дітей є і 10+, які щиро цікавилися на таборі курсами Python. Такі в KidIT також є ;) Розробляючи гру на Python ваша дитина полюбить текстове програмування на все життя!
 
Але KidIT це не лише програмування. Тут вивчають також інші дисципліни за допомогою технологій. Досліджують фізику за допомогою роботів, математику, географію та історію за допомогою Майнкрафт, мистецтво за допомогою графічних редакторів та програм для монтажу.
 Місце ІТ у сучасному світі, 4

А тепер розкриваємо усі карти.
Зовсім скоро 7-8 вересня KidIT у Києві розпочнуть заняття.
Вони будуть щосуботи та щонеділі, раз на тиждень 1.5 години.  А проходять вони на вул. Басейна 7В у приміщенні нашої школи Green Country ;)
 
І саме для вас, тих, хто дочитав до кінця, у нас є сюрприз! Green Country дарує знижку 10% на курс від KidIT. Клікайте на кнопку та реєструйтеся!

Місце ІТ у сучасному світі, 5

А якщо у вас є запитання, телефонуйте +380688474564.
Вам відповість чарівна координаторка Ліля.

Дата публікації: 22 серпня 2019