Думка про те, що влітку дитина три місяці має тільки гуляти, вже в минулому. Сучасні діти в наш час вважають за краще займатися англійською мовою навіть влітку. Кожен знає, наскільки могутня зараз ця мова, адже вона вважається міжнародною. Без знань цієї іноземної мови зараз неможливо – в інтернеті з'являється все більше інформації англійською, не кажучи про те, скільки перспектив вона відкриває в майбутньому. Тому англійська на канікулах – це ідеальний варіант не розслаблятися і тільки поповнювати свій запас знань.

Для того щоб діти не відчували себе занадто завантаженими в літню пору, існує сучасний англійський табір, який в легкій, невимушеній обстановці дозволить вашій дитині паралельно з відпочинком вивчати мову. Табір з англійською вже не виглядає так строго, важко і нудно, як це було протягом усього навчального року.

Не займаючись англійською на канікулах, дитина її забуває

Так влаштований мозок: якщо ми не згадуємо про щось деякий час, то забуваємо. Щоб пам'ятати англійські терміни й основи, не обов'язково постійно перечитувати пройдений матеріал. Ідеальний варіант – продовжувати розвиватися. Це може бути читання книг, спілкування або перегляд фільмів англійською мовою. Тільки якщо дитина буде займатися цим сама вдома, результат може бути не такий ефективний. Табір з англійською – ідеальний варіант. Тут сучасні педагоги намагатимуться створити всі умови для комфортного відпочинку та результативного навчання, так що й самі діти не зрозуміють, що це навчальні заняття. У таборах англійської мови збирається багато дітей, вони із задоволенням беруть участь у конкурсах, квестах, театральних постановках, звісно, англійською мовою. Вони відвідують екскурсії, багато розмовляють і вчаться думати іноземною мовою.

Не займаючись англійською на канікулах, дитина її забуває

У таборі з англійською знання, отримані за рік, закріпляться й точно не забудуться

Завдяки табору англійської мови у дітей більше знань і можливостей

Сучасні курси англійської мови влаштовані так, що приносять багато задоволення дітям, які їх відвідують. Відсутність оцінок і контролю знань розслаблює – і діти, не напружуючись, повністю занурюються у вивчення. Головне тільки почати, адже коли дитина зрозуміє, що вона може, і оцінить свої старання, їй обов'язково захочеться більшого. Табір з англійською допоможе не тільки закріпити старі знання, а й освоїти нові. З початком нового навчального року це оцінять як учителі, так і однокласники.

Літні курси англійської – нові друзі

Щоб дитина повернулася до навчальних занять після літніх канікул натхненною та повною сил, їй, звичайно ж, потрібні не тільки знання, а й нові знайомства. Табір англійської мови з легкістю допоможе в цьому. Тут збираються однодумці, хлопці та дівчата, які також хочуть навчитися чомусь новому та зануритися в пригоди з головою. У таких таборах з англійською дітей ділять на вікові групи, не потрібно хвилюватися, що комусь буде некомфортно. Коли у дітей є спільна ідея – підготувати художній номер або розгадати захопливу загадку англійською мовою – вони гуртуються, і дружба зароджується сама по собі.

Ще одним плюсом табору англійської мови або курсів є те, що під час таких занять не потрібно зубрити книги або заучувати фрази. У веселій і невимушеній обстановці вивчення англійської мови дається дуже легко. Таке літо ваша дитина запам'ятає на все життя.

Дата публікації: 20 грудня 2019