Пошук найкращих курсів англійської мови в Києві для вашої дитини може здатися легким завданням, куди не подивися – всюди строкаті реклами різних мовних шкіл. Але вибравши курси, батьки починають помічати, що їхня дитина чимось незадоволена або відмовляється відвідувати уроки, оскільки вчитель недостатньо мотивує або матеріал не дуже цікавий.

Через велику кількість різних шкіл важко зрозуміти, яка з них дійсно найкраща. Навіть якщо ви почнете знайомитися з відгуками й оцінками, потрібно розуміти, що навчатися будете не ви, а дитина, і підібрати те, що буде підходити конкретно під її потреби. Ми підготували пункти, на які варто звернути увагу при виборі курсів англійської в Києві для дітей.

Ви також можете ознайомитися з корисною статтею про сучасні методики навчання на курсах англійської в Києві.

Як правильно вибрати курси англійської в Києві для своєї дитини?

Уроки на курсах англійської мови в Києві – завжди цікаво

На що в першу чергу звертати увагу під час вибору курсів англійської мови в Києві

  • Локація курсів англійської
  • Авторські методики, сучасні книги
  • Метод викладання (з іграми й інтерактивом) 
  • Кількість людей у групі
  • Диференціація груп за віком

Перш ніж записати дитину на курси, визначте, за якою програмою буде проходити навчання: чи це комплексне вивчення англійської, на що робиться акцент. Виходячи з потреб дитини та розуміння того, що для неї найбільш проблемно, підберіть потрібну програму в певній школі. Проконсультуйтеся, хто викладач і яка в нього освіта, чи працював він із дітьми раніше. Якщо так, то які методи в подачі матеріалу він використовує. У дорослих людей є власна мотивація і цілі, але діти не до кінця розуміють важливість навчання, їх потрібно мотивувати і зацікавлювати на уроці. Вдається це не кожному викладачеві, тому важливо відшукати справжнього професіонала.

Крім цього, оцініть підручники. У пріоритеті ті школи, які самі розробляють їх або замовляють кращі книги, ґрунтуючись на попередньому досвіді. Звичайні друковані матеріали і відсутність інтерактиву лише погіршать процес – дитина незабаром втратить інтерес до навчання.

Велика кількість студентів не завжди на користь, оскільки не кожному учневі зможуть приділити увагу. Оптимальна кількість – до 10 дітей у групі, але специфіки програм різні: якщо це розмовний курс, то тоді велика кількість учнів піде на користь. Крім цього, варто також вибирати курс, групи якого формуються за віком. Дитині може бути не зовсім комфортно перебувати з дітьми не свого віку. Різний вік передбачає різну методику подачі матеріалу. Вибирайте курси англійської в Києві, які формують групи за рівнем і віком дитини.

Сподіваємось, тепер вам буде легше вибрати спеціальні мовні курси для дитини, розбираючись у деталях. Найголовніше – створити приємну атмосферу для вивчення, щоб діти не втрачали інтерес до одного з найголовніших аспектів життя – знань.

Дата публікації: 5 грудня 2019