Яка ж чудова річ канікули! З'являється стільки вільного часу на улюблені та цікаві заняття. Наприклад, на літній інтенсив англійської в Києві! Можете уявити собі вираз обличчя вашої дитини, якщо ви скажете їй, що замість ігор з друзями, вона буде на канікулах вивчати англійську? Напевно, малюк буде не дуже натхнений. А тому давайте розберемося, як зробити вивчення англійської влітку привабливим для дитини.

Переваги вивчення англійської влітку
Навчання на свіжому повітрі в компанії друзів – одна з переваг вивчення англійської влітку

Слово «навчання» викликає у дітей асоціації зі школою, уроками, вчителями... в цілому, з чимось зовсім нудним і невеселим. Тому потрібно намагатися змінити те, як дитина сприймає вивчення англійської влітку. Благо, пропонуючи курси англійської під час канікул, багато шкіл усвідомлюють, наскільки важливо мотивувати дітей. Тому уроки часто проходять на свіжому повітрі в формі цікавих і веселих ігор. Найкращим варіантом буде записати дитину на прискорені курси англійської мови. Інтенсив – це навчання, протягом якого лише за два місяці діти засвоюють програму, розраховану на пів року. Звучить складно, але на ділі все зовсім не так. Перевага навчання влітку полягає в тому, що повторювати англійську можна завжди та скрізь:

  • на прогулянці;
  • під час екскурсії;
  • у парку;
  • на пікніку біля озера тощо.

Діти навіть не сприйматимуть заняття як урок, тому не втомляться і з задоволенням братимуть участь у всіх активностях. При цьому вони засвоять новий матеріал, повторять уже відомі їм правила і поліпшать наявні навички. Крім того, записавши дитину на літній англійський інтенсив, ви можете бути спокійні за неї! Курси англійської влітку – це:

  1. штат досвідчених викладачів, які прекрасно ладнають із дітьми і знаходять індивідуальний підхід до кожного учня;
     
  2. можливість організувати дитині прекрасні канікули, сповнені цікавих активностей і веселих ігор;
     
  3. впевненість у тому, що ваша дитина проводить час із користю і отримує масу приємних вражень.

По суті, це той же літній табір, тільки без необхідності їхати далеко від дому.

Заняття побудовані в такий спосіб, щоб навчити дітей правил граматики, орфографії, поліпшити їхні навички читання, письма та, звичайно ж, розмовний рівень. Саме вивчення англійської влітку дозволяє впоратися з проблемою акценту, яка часто зустрічається у найменших студентів і дітей шкільного віку. Оскільки уроки переважно проходять на свіжому повітрі, в красивих і приємних локаціях, діти почуваються вільніше і впевненіше, тому охоче висловлюють свої думки. Ви здивуєтеся тому, як за короткий час у вашого малюка покращиться англійська. Тому зробивши вибір на користь літнього англійського інтенсиву, ви отримаєте помітні результати навчання і масу приємних спогадів про канікули.

Дата публікації: 16 березня 2020