Англійська у Грін Кантрі — це набагато більше, ніж завдання у підручнику та граматичні вправи. Крім інтерактивної платформи й актуальних тем, програма містить проєкти, презентації, обговорення сучасних винаходів і дослідів, іншими словами — STEM-заняття.
 

То що ж означає методика STEM? 

STEM розшифровується як Science, Technology, Engineering, and Mathematics та є одним із найпоширеніших підходів у сучасній освіті. Головна мета методики — розвиток навичок студентів у чотирьох ключових галузях — науці, технологіях, інженерії та математиці. 

STEM-уроки орієнтовані на підготовку дітей до викликів майбутнього, тож надають їм практичні знання та навички, які можна застосувати у реальному житті. 

Ми ж у Грін Кантрі вирішили не зупинятися на тому, що застосовується у світі, та створили STEM-заняття англійською, аби вдосконалювати і мовні навички наших студентів Досліди, проєкти та обговорення: що таке STEM-уроки у Грін Кантрі
 

Як працюють STEM-уроки англійською

Розширення світогляду та ерудованості. Англійська мова — не просто інструмент комунікації, а основний засіб для здобуття знань. Це означає, що студенти Грін Кантрі вивчають різні галузі за допомогою англійської, що дозволяє краще розуміти термінологію, яку вони зустрічатимуть онлайн, у реальному житті чи навчанні.
 

STEM-уроки англійської в Грін Кантрі (банер)


Практичні навички та проєкти. STEM-уроки часто базуються на проєктній роботі. Учні працюють над вирішенням реальних завдань або створенням продуктів, які мають практичну цінність. Наприклад, вони можуть придумати модель робота, розробити програму для вирішення певної проблеми або провести дослідження, що допоможе зменшити негативний вплив людства на навколишнє середовище. І все це — англійською Досліди, проєкти та обговорення: що таке STEM-уроки у Грін Кантрі, 2 Тому такі проєкти  допомагають учням не тільки здобути знання з певної теми, але й удосконалити свої мовні навички.
 

STEM-уроки англійської в Грін Кантрі (банер)


Креативність і проблемно-орієнтоване навчання. Методика STEM заохочує учнів до аналізу проблем та пошуку інноваційних рішень. Діти стають активними учасниками процесу навчання, вони досліджують, експериментують і роблять висновки на основі власних відкриттів.
 

STEM-уроки англійської в Грін Кантрі (банер)


Інтерактивні технології. На уроках використовуються сучасні технології: студенти виконують завдання за допомогою різноманітних онлайн-ресурсів — до прикладу, розробляють нову модель автівки чи створюють креативний постер англійською. 

Мова охоплює безліч аспектів нашого життя. Це про спілкування, вирішення проблем, навчання, роботу й прийняття рішень. І саме тому ми прагнемо бути чимось більшим, ніж просто школою англійської — місцем, де діти знаходять себе, всебічно розвиваються та розширюють свої знання. 

Запрошуємо доєднатися до нас Досліди, проєкти та обговорення: що таке STEM-уроки у Грін Кантрі, 3


Навчатися у Грін Кантрі (кнопка)

 

Дата публікації: 12 вересня 2024