Досвід студента Грін Кантрі (банер)
 

Знайомтеся: це Павло Железняк, студент Грін Кантрі. Мама Павла, Ганна, розповіла про його досвід навчання та враження, тож ділимося ними з вами Дітям подобається навчання, батькам  — результат: історія успіху студента
 

Початок вивчення англійської

Вивчення англійської у Павла розпочалося із загальноосвітньої школи. Чудова викладачка і додаткові курси подобалися й давали свої результати.

Проте з початком повномасштабного вторгнення школа припинила свою роботу, а родина була вимушена переїхати. Через раптові та значні зміни в житті довелося шукати нові можливості вивчення мови.

Відтоді важлими аспектами при виборі нової школи стали розклад, онлайн-формат занять і невеликі групи. За відгуками в інтернеті родина вирішила спробувати Грін Кантрі. 

 

Можливості, які відкриває навчання у Грін Кантрі (банер)

 

Враження від занять

Павла зацікавив підхід до навчання: ігри, робота в групах, унікальна шкільна валюта «кантрики», що мотивують і заохочують, піца-паті в кінці кожного семестру.
 

Досвід студента Грін Кантрі (банер)

 

Імпонує також те, що вчителі доступно і зрозуміло проводять урок.

«Павло із задоволенням відвідує заняття, йому подобається. А нам подобається результат», — розповіла мама студента.

Прогрес у навчанні

Пані Ганна зазначає: результатів хлопець досяг чудових.

«Почав вільно спілкуватися, став розкутішим у розмові та підсилив свої знання загалом. А влітку перевівся до викладача-носія, аби бути в групі разом із однолітками, і це позитивно вплинуло на розуміння англійської на слух. 

Здобуті навички помітно допомагають Павлу і на уроках з англійської мови у загальноосвітній школі. Результатами дуже задоволені, тож плануємо продовжувати навчання у Грін Кантрі».


Прогрес наших студентів неймовірно тішить, мотивує рухатися далі й покращуватися. Запрошуємо разом із нами Дітям подобається навчання, батькам  — результат: історія успіху студента, 2
 

Пробний урок (кнопка)
 

А якщо хочете поділитися своїм досвідом навчання у Грін Кантрі — розповідайте про нього тут, і ми залюбки поширимо вашу історію!

 

Дата публікації: 26 липня 2024