Ви могли чути про дитячий мовний табір, але не уявляєте, як організаторам вдається розпланувати дозвілля дітей так, щоб вони не тільки відпочивали, а ще й вивчали англійську на канікулах? Ми докладно розповімо про це.

Завданням команди і персоналу є складання програми для дітей, щоб проведений на території табору час було максимально цікавим. Зрозуміло, в розпорядок дня в таборі з вивченням англійської мови включені заняття з викладачем. Тільки вони не мають нічого спільного з уроками в школі. Вивчення англійської влітку не має асоціюватися зі школою, яка так набридла дітям. Тому заняття проводяться за спеціально розробленою програмою, яка включає:

  • розвивальні ігри із запам'ятовуванням англійських слів і фраз;
  • перегляд цікавого матеріалу, фільмів і мультфільмів англійською мовою;
  • розігрування сценок і ситуацій, в яких діти можуть виявити кмітливість і винахідливість;
  • вивчення англійської влітку під час походів, екскурсій, спортивних командних змагань на свіжому повітрі.

Зовсім не схоже на уроки в школі, правда?

Вивчення англійської влітку з носіями мови

На роботу в дитячий мовний табір запрошують фахівців із англомовних країн. Це не тільки вчителі, а й вожаті, тренери, екскурсоводи та вихователі. Ваша дитина буде постійно спілкуватися з носіями мови – і використання англійської увійде в неї у звичку. Крім того, в англійських мовних таборах існує програма обміну, за якою в них відпочивають діти з інших країн.

Вивчення англійської влітку з носіями мови

Дуже важливо створити для дитини мовне середовище, де вона контактує не тільки з дорослими, але і з однолітками

У таборі з вивченням англійської мови постійно проходять заходи, які покликані згуртувати дітей, познайомити їх одне з одним. Дітям допомагають налагодити контакт, щоб мовний бар'єр не став перешкодою їх дружбі. Подивіться це відео – і вам самим захочеться повернутися в дитинство, щоб у вас були такі ж канікули.

 

 

У дитячому мовному таборі створені всі необхідні умови для веселого і здорового відпочинку:

  • діти проводять цілий день з викладачами з англомовних країн; займаються вивченням англійської влітку з новими друзями; 
  • ходять на екскурсії і в туристичні походи;
  • беруть участь в івентах англійського мовного табору.   

Нудьгувати їм вже точно не доведеться. Звичайно, для батьків найважливіше, щоб їхня дитина була нагодована, перебувала під наглядом фахівців 24/7, а територія відпочинку добре охоронялася. Табір з вивченням англійської мови відповідає всім цим вимогам.

  1. На території працюють охоронці та ведеться відеоспостереження.
  2. Персонал знаходиться на зв'язку з батьками постійно, надсилає звіти про проведення часу дітей.
  3. Діти в таборі з вивченням англійської мови проживають у комфортабельних кімнатах.
  4. Передбачений чіткий розпорядок дня з підйомом і відбоєм у певний час. За дотриманням правил і поведінкою дітей постійно спостерігає висококваліфікований персонал.
  5. Повноцінне 3-4-разове харчування.

Особисто займіться підбором місця відпочинку для своєї дитини і вивчіть інформацію про кожен варіант. Прочитайте відгуки, подивіться відео в інтернеті й обов'язково проконсультуйтеся з агентами, організаторами та іншими співробітниками табору.

Дата публікації: 25 березня 2020