Коли настають канікули, школярі в захваті, а батьки хапаються за голову, переймаючись, що вивчений матеріал за літо «вивітриться». Англійський табір для дітей – найкращий спосіб зробити відпочинок цікавим і корисним. Адже діти й не подумають сидіти за підручниками, коли можна цілими днями гуляти у дворі з друзями або грати в ігри на комп'ютері. І на спроби батьків змусити хоча б повторити шкільний матеріал завжди одна відповідь: «Яка англійська на канікулах? У школі будемо вчити». Справедлива заява. Але знову сівши за парту, діти змушені витрачати час на те, щоб згадати пройдений матеріал.

Дитячий табір із вивченням англійської мови не тільки наповнить літо веселощами, а й дасть необхідні знання, які допоможуть у новому навчальному році. Це набагато веселіше й ефективніше, ніж зачиняти дітей із підручниками вдома та контролювати їх. Таке літо вже точно не назвеш найкращим.

Чим діти займаються в дитячому таборі з вивченням англійської мови?

Певна річ, вчать мову. Тільки як це можливо організувати в місці, яке призначене для відпочинку? Дуже просто. Англійський табір для дітей відрізняється від звичайного тим, що крім екскурсій, спортивних змагань і дискотек, є чіткий розклад занять із викладачем. І вони практично не мають нічого спільного з уроками в школі. Організатори дозвілля і персонал табору складають програму навчання так, щоб вона була цікавою і активною. Заняття проходять у невимушеній обстановці та нагадують просте спілкування англійською мовою, в ході якого викладач дає новий матеріал і пояснення до нього. Для більшої ефективності в таборі працюють носії мови, які проводять час із дітьми не тільки на заняттях. Це вожаті, тренери, екскурсоводи й так далі. Крім того, там можуть бути діти з англомовних країн. Тож ваша дитина не тільки вчить мову, але й отримує нові знання про американську та британську культури.

Чим діти займаються в дитячому таборі з вивченням англійської мови?
Дитячий табір із вивченням англійської мови – навчання в невимушеній обстановці разом із друзями

Щоб остаточно переконати вас, що відпочинок у подібному таборі принесе одні плюси, варто згадати про високу якість організації відпочинку. Ваша дитина буде забезпечена всім необхідним:

  • здоровим харчуванням;
  • медичною допомогою;
  • комфортними умовами проживання.

Залишаючись вдома під боком у батьків, які не можуть проводити час з дітьми через роботу, ваша дитина не зможе відпочити і набратися вражень. Але ж так хочеться прийти у вересні в школу і з захопленням розповісти своїм однокласникам, який це був чудовий час. Відпочинок у дитячому мовному таборі приносить користь для розвитку дитини:

  • вона спілкується з однолітками, в тому числі й із дітьми з інших країн;
  • позбувається комплексів;
  • стає більш комунікабельною та впевненою в собі.

Дитина вчиться, розважається, а восени повертається до навчання в школі з новими силами і з великим запалом.

Дата публікації: 23 березня 2020