Щоб знати іноземну мову по-справжньому добре, мало два-три рази на тиждень відвідувати уроки англійської мови у школі і ще один день займатися з репетитором. Потрібна щоденна практика. Часто діти не можуть вивчити англійську, тому що не займаються удома. Батьки і раді б допомогти, але їм самим не вистачає підготовки. Саме для таких випадків і існує наша серія статей "Англійська з батьками". Сьогодні вивчаємо зовнішність - Appearance.
 
Англійська з батьками: APPEARANCE
 
Новий матеріал потрібно подавати змістовно, цікаво та емоційно. А для дітей ще важливо подати все це у простій та зрозумілій формі. 
 
Flashcards
Словниковий запас — це те, що дозволяє нам спілкуватися і дає впевненість у розмові з іноземцем, навіть якщо граматика не ідеальна. Ідеальний інструмент для вивчення нової лексики - flashcards ( картки зі словами/малюнками). Існує безлів варіантів їх  використання! Ефективність таких вправ приголомшлива. Якщо займатися кілька разів на тиждень, засвоюючи по 10 слів за урок, через місяць ви будете знати до 100 нових слів. Погодьтеся, це непоганий початок. І ось де можна знайти тематичні flashcards: 
- Busyteacher
- Kids-pages
Bogglesworldesl
Handoutsonline 
 
Відеокартки допоможуть не лишень побачити, а й почути слова!
 

 
 
Англійська з батьками: APPEARANCE, 2
 
Без практики не буде результату.  Не гайте часу, а вдосконалюйтесь разом!
 
Songs
Вправи з піснями в перші або останні 5 хвилин уроку – легкий спосіб побачити, як музика і пісні можуть підсилити інтерес учнів і мотивацію до навчання.
 

 
Worksheets
Найбільш ефективний та популярний спосіб закріплення вивченого матеріалу – це воркшіти. Пропонуємо Вашій увазі декілька сайтів, де Ви зможете у цьому переконатись. 
 
Crosswords
Кросворди – це цікаве повторення та закріплення вивчених слів.
 
Board games
Вчити англійську невимушено та весело допоможуть настільні ігри!
 
 
Online games
Кількість годин, проведених за комп'ютером, встановлюють самі батьки. Але для того, щоб дитина не витрачала час на комп'ютерні ігри, займіть її вивченням англійської мови. Вашій увазі добірка цікавих та ефективних ігор.
 
Video/Cartoons
Перегляд цікавих дитячих мультфільмів та коротких відео в оригіналі — вправа, яка сама по собі захоплює. Щоб дитині не стало нудно, вибирайте мультсеріали з короткими серіями. Після кожної серії обговорюйте побачене, щоб переконатися, що дитина зрозуміла суть побаченого.
 

 
 
Англійська з батьками: APPEARANCE, 3
 
Використовуйте кожну можливість для того, щоб практикувати мову, спілкуйтесь англійською мовою з друзями та близькими, пишіть листи, спілкуйтеся з носіями мови, слухайте та дивіться англомовні передачі. І головне, будьте сміливими у спілкуванні англійською мовою, не бійтесь робити помилки у написанні або вимові  слів чи фраз - це і є навчання.
 
Crafts
Використання англомовних слів у невимушеній обстановці та ще й займаючись захопливою справою ще один плюс для пришвидшення та закріплення результату.
Англійська з батьками: APPEARANCE, 4
 
Англійська з батьками: APPEARANCE, 5
 
Speaking
Уміння використовувати вивчений матеріал на практиці та у повсякденному спілкуванні – мета усіх, хто вивчає іноземну мову. Адже, вільне спілкування англійською мовою – запорука комфортного становища у сучасному світі. Наш словничок Вам у поміч:
- How do  you look like? - Якти виглядаєш?
- What does your best friend look like? – Як виглядає твій найкращий друг?
- You look great. – Ти чудово виглядаєш.
- She has dark eyes and wavy blond hair. – У неї темні очі та світле хвилясте волосся.
- He is a handsome middle-aged man. – Він гарний чоловік середнього віку.
- He takes after his father in appearance, but he is like his mother in character. – У нього риси обличчя  батька, але характер матері.
- Like his father, he is tall and handsome. – Він високий і гарний, як його батько.
Дата публікації: 31 серпня 2017