Знання декількох мов одразу — не просто зручність. Це ціла низка переваг, які з’являються у житті через позитивні зміни в роботі мозку. 

Завдяки вивченню іноземних мов у людини  дорослої чи дитини  змінюється світосприйняття і розвиваються навички, що відкривають нові можливості.

Отож, що зміниться, якщо ваша дитина почне вивчати англійську вже зараз?

 

Покращення пам’яті. Що більше ми тренуємося, то сильнішими стаємо. Так само працює і мозок 8 переваг вивчення іноземної мови Вивчаючи нові слова і фрази, людина тренує пам’ять, а отже, з часом запам’ятовуватиме будь-яку інформацію дедалі простіше.
 

Збільшення потужності мозку. Мова — це абсолютно новий набір правил і систем. Під час їх опанування мозок вчиться засвоювати нові моделі, тож неабияк розвиває свою потужність. До того ж, намагаючись спілкуватися і прогресувати в мові, дитина набуває навичок навчання та вирішення проблем.
 

Концентрація. Навіть невеликий проміжок часу, до прикладу, тиждень вивчення нової мови позитивно впливає на рівень уважності та зосередженості учнів. Оскільки під час такого навчання ми поєднуємо одразу декілька процесів — і запам’ятати слова, і правильно їх вимовити, і поєднати у речення — то автоматично вчимося краще концентруватися і тримати увагу. 
 

Вивчення англійської в Грін Кантрі (банер)
 

Кращі академічні досягнення. Простими словами, успіх у вивченні інших предметів і галузей 8 переваг вивчення іноземної мови, 2 Численні дослідження показують, що вивчення іноземної мови підвищує грамотність і дає учням перевагу в основних шкільних предметах, таких як математика та природничі науки.
 

Креативність. Вивчення мови розкриває творчі здібності студентів. Науковці зазначають, що двомовні діти виявляють більше креативності та гнучкості у вирішенні проблем, ніж їхні одномовні однолітки. 
 

Розвиток креативності (банер)
 

Краще розуміння інших культур. Мова — ключ до різноманістості народів і менталітетів. І саме завдяки йому дитина ширше пізнаватиме світ, матиме змогу спілкуватися з іноземцями та легше адаптуватися у новому середовищі.
 

Комунікативні навички. Вивчення мови — це зняття бар’єрів, живе спілкування, різні підходи до комунікації. Такий досвід навчить дитину відкритіше та впевненіше комунікувати з оточенням, висловлювати свої думки та пояснювати точку зору.
 

Впевненість для вивчення інших мов у майбутньому. Зрозумівши логіку двох мов (рідної та вивченої іноземної), дитина з легкістю встановлюватиме зв’язок між правилами і конструкціями інших, часто розумітиме сенс із контексту і набагато швидше опануватиме нові мови.
 

Діти вчать англійську в Грін Кантрі граючись (банер)
 

Розпочинайте вивчення англійської якомога раніше: вибирайте викладача у Грін Кантрі — українського чи носія мови — та зробіть опанування мови простішим для дитини 8 переваг вивчення іноземної мови, 3

Мова — це про впевненість у собі, перспективи в освіті та кар’єрі. Тож не зволікайте: зробіть внесок у щасливе та успішне майбутнє дитини вже сьогодні 8 переваг вивчення іноземної мови, 4
 

Англійська у Грін Кантрі (кнопка)

 

Дата публікації: 2 вересня 2024