Погода так і кличе дітей погратися на вулицю.  Ми підготували підбірку ігор на свіжому повітрі, щоб весело та яскраво провести  весняні погожі дні.

Yard Twister
Пропонуємо розім’яти м’язи! Власноруч зроблений Twister ой як зацікавить Ваших дітей + допоможе вивчити body parts and colours;)
Що потрібно? Фарба-спрей  таких кольорів: red, green, yellow  та blue,  гральна рулетка з кольорами + частина тіла: цупка картонка, стрілка, роздрукований кольоровий шаблон
Як грати? Обираємо ведучого, який буде крутити рулетку, гравці розташовуються на протилежних сторонах ігрового поля, кожен гравець стає однією ногою на жовте коло, іншою - на синє, інший гравець стає посерединці  обома ногами на червоне коло . Ведучий крутить рулетку на якій вказано куди має поставити гравець left чи right  foot або hand.
Детальні правила гри тут

Дитячі ігри на свіжому повітрі + англійська

Oversized Memory Game
Тільки отримали в школі черговий список words , а на вулиці така чудова погода, що зовсім не хочеться сидіти та «hit the books». Вихід є: Oversized Memory Game, яка help легко запам’ятати нові слова і не провалити словниковий тест в школі.
Що потрібно? Кольорові аркуші А4 (20-30шт), маркер та лексика, яку необхідно опрацювати.
Як грати? На аркушах напишіть слова (кожне слово пишемо на двох аркушах).  Розкладаємо картки(аркуші) чистою стороною вверх. Далі гра на пам'ять: дитина за один хід витягує 2 картки, якщо слова на двох картках співпадають дитина їх забирає та має право ще на один хто , якщо – ні, то назад перевертає та хід переходить до наступного учасника.  Перегортаючи аркуш, потрібно прочитати слово та перекласти або ж  (складніший варіант) - скласти речення зі словом. Переміг той, хто назбирав більшу кількість одинакових пар!

Дитячі ігри на свіжому повітрі + англійська, 2

Recycled Bottle Bowling
Ваша дитина радієте коли  вибиває strike? Тоді пропонуємо активну гру bowling на свіжому повітрі, адже дітям не тільки доведеться збивати власноруч зроблені  кеглі, а й розставляти їх на місце!
Що потрібно? Пластикові bottles 10шт та ball . За бажанням пляшки можна розфарбувати та задекорувати.
Як грати? Мета гри-  збити якомога більше кеглів,  кожна збита кегля це один бал, якщо у Вас Strike, кількість кегль збитих наступним разом множиться на два. Один раунд – це 10 ходів, один хід- два кидка, Strike – один хід.

Дитячі ігри на свіжому повітрі + англійська, 3

Cloth Game
Зібралися на picnic? Потрібно ж подбати не лише про сендвічі та сосиски підсмажені на вогнищі, а й про те, чим зайняти дітвору та і дорослих разом з ними;)
Що потрібно? Захопіть з собою тканину темного кольору, коректор  та зубочистки!  На fabric намалювати крапочки коректором, як показано на малюнку.
Як грати? Кожен гравець отримує жменьку toothpicks  та предмет, який буде його вирізняти( якщо Ви на природі, то це можуть бути leaves, f;owers чи stones).  За один хід гравець має право покласти одну зубочистку, мета – зробити квадратик, після чого покласти в серединку ваш «вирізняючий предмет»  Хто заявоював найбільше квадратиків, той і winner!

Дитячі ігри на свіжому повітрі + англійська, 4

Popcorn Drop
Велика компанія дітей, яких не реально вгамувати? Пропонує Вам цікаву естафету Popcorn Drop!
Що потрібно? Пластикові стаканчики, гумка, попкорн (можна замінити будь-якою сипучою речовиною) та дві коробки.
Як грати? Ділимося на команди, прив’язуємо гравцям до взуття стаканчик з popcorn, визначаємо лінії start та finish і мершій до перемог! Завдання: jump на одній нозі і донести якнайбільше попкорну до фінішу,а там перекинути весь попкорн в коробку, повернутися  і передати естафету наступному гравцю!

Дитячі ігри на свіжому повітрі + англійська, 5

Lawn Scrabble
З дитинства всі полюбляють розгадувати crosswords, грати в слова, а щоб гра була більш активною та цікавішою можна пограти в Scrabble на свіжому повітрі!
Що потрібно? Цупкі картонки та маркери. На кожній картці пишемо літеру, яку необхідну кількість літер можна дізнатись тут .
Як грати? Кожен гравець рандомно обирає собі 7 літер, не бачачи їх. Перший хід – ціле слово, надалі гравці по черзі додають літери до існуючого слова, утворюючі нові. + Гравці щоразу після свого хода, добирають літери , щоб мати 7шт. 
Чим більше слів - тим ближча перемога! Гра закінчується, коли літер не залишилося.

 

Дитячі ігри на свіжому повітрі + англійська, 6

Sponge water bombs
В сонячний спекотний день, іноді так не вистачає sea. Якщо ви не боїтесь трішки намочити дітей, то наступна ідея саме для вас! В результаті отримаєте мокрих, але щасливих дітей!
Що потрібно? Губки,ножиці, резинки,відерце + вода та можна розпочинати водяні бої без правил!

Дитячі ігри на свіжому повітрі + англійська, 7

Погожих днів та щасливих дітей!

Дата публікації: 23 квітня 2017