На вулицях вже відчутно тепле сонячне проміння та приємний вітерець - усе навколо надихає на нові звершення! Разом з Грін Кантрі стає ще веселіше та яскравіше, запалімо квітень новими знаннями та вміннями ;)

 

Події квітня 2021 у Грін Кантрі

 

Запускаємо важливу серію вебінарів для випускників та усіх, кому близька тема ЗНО, буде корисно, інформативно та ще й безкоштовно! 

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 4.04 Безкоштовний вебінар із підготовки до ЗНО "English ZNO strycture and peculiarities. The practice of different types of tasks"  => Реєстрація; 
Розглянемо структуру іспиту ЗНО та особливості кожного із завдань. Поговоримо про різні техніки виконання завдань та перевіримо їх на практиці. Обговоримо найпоширеніші помилки та поради як їх уникнути.


Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 11.04 - Безкоштовний вебінар із підготовки до ЗНО "Present Tenses: Review. Use of English: Confusing words. Listening: Tips and practice" => Реєстрація; 

Повторимо теперішні часи в англійській мові. Попрацюємо над лексикою, а саме словами які часто плутають. Виконаємо завдання іспиту з розділу "Використання мови." Розглянемо та перевіримо на практиці поради щодо виконання завдань іспиту з розділу "Аудіювання."

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 18.04 - Безкоштовний вебінар із підготовки до ЗНО "Past Tenses: Review. Most common collocations. Reading: Tips and practice" => Реєстрація; 

Розглянемо минулі часи в англійській мові. Повторимо та попрактикуємо вживання сталих виразів. Обговоримо та перевіримо на практиці поради щодо виконання завдань іспиту з розділу "Читання."

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 25.04 - Безкоштовний вебінар із підготовки до ЗНО "Future Forms: Review. Adjectives. Writing: An informal letter" => Реєстрація.

Попрацюємо над майбутніми часами в англійській мові. Повторимо найуживаніші прикметники та розглянемо правила їх вживання. Обговоримо вимоги та особливості написання особистого листа.

 

*після заповнення форми реєстрації лист-підтвердження та посилання на зустріч буде відправлено на пошту кожному учаснику :)

Події квітня 2021 у Грін Кантрі, 2

 

Події квітня 2021 у Грін Кантрі, 3

 

У квітні для викладачів підготували серію вебінарів на різноманітні теми. Поки усі на дистанційному навчанні - користуйтесь новими можливостями ;)

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 2.04 - Безкоштовний вебінар для вчителів "Змішане навчання. Концепція "Перевернутий урок" => Реєстрація; 

Викладач Юля Михайлова розповідатиме про:

  • переваги, різницю між змішаним і традиційним навчанням  для вчителів та учнів
  • труднощі, що можуть виникати при змішаному навчанні та шляхи їх вирішення;
  • підготовку учнів до заняття за концепцією "Перевернутий урок";
  • досвід мережі шкіл "Грін Кантрі" в "перевертанні уроків".

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 9.04 - Безкоштовний вебінар для вчителів "Навчання soft-скілам" => Реєстрація; 

Викладач Таня Літинська розповість про:

  •  soft скіли та їх необхідність у сучасному світі;
  • ключові soft скіли для дітей та як їх розвивати в ході навчального процесу (креативність, робота в команді, стресостійкість, тайм-менеджмент);
  • 4.Концепція “4 опори навчання”(вміння пізнавати, вміння діяти, вміння взаємодіяти з іншими, вміння жити в гармонії з собою).

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 16.04 - Безкоштовний вебінар для вчителів "Предметно-мовне інтегроване навчання. Проєктні технології в навчанні" => Реєстрація; 

Викладач Марія Павлюс розповідатиме про: 

  • що таке предметно-мовне інтегроване навчання та кому воно підходить ;
  • особливості предметно-мовного інтегрованого навчання;
  • аналіз уроків побудованих за таким принципом для різних вікових категорій ;
  • досвід та поради із впровадження проектних технологій у навчанні.

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 17 30.04 - Безкоштовний вебінар для вчителів  "Впровадження та підтримання рутини в класі. Правила та Дисципліна" => Реєстрація.


Викладач Дара Федів розповідатиме про  :

  • що це таке менеджмент класу та чому це важливо;
  • аналіз наших очікувань  ідеального класу;
  • важливість впровадження та підтримання рутини у навчанні;
  • встановлення правил та контроль за їх дотриманням;
  • затсарілі концепції і методи дотримання дисципліни;
  • сучасні реалії диктують нові правила;
  • проблемні учні та складні ситуації, знаходимо вихід.

 

*після заповнення форми реєстрації лист-підтвердження та посилання на зустріч буде відправлено на пошту кожному учаснику :)

 

 

Події квітня 2021 у Грін Кантрі, 4

Усі вже звикли зручно сидіти вдома та навчатись онлайн і не витрачати часу на дорогу. На розмовному курсі переконаємо, що вивчати мову та практикувати спікінг у дистанційному форматі із носіями англійської ще й цікаво!

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 18 24.04 - четвертий старт занять на Дистанційному Розмовному курсі;

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 18 Для учнів 6-16 років;

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 18 1 заняття - 2 уроки по 45 хв;

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 18 2890 грн/семестр + 250 грн навчальні матеріали.

 

Як зареєструватись?
 

 

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 19 Обираєте курс на сайті => greencountry.com.ua;
Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 19Дитина проходить онлайн-тест на визначення рівня англійської (близько 15-20 хв) => my.greencountry.com.ua;

Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 19Обираєте групу в особистому кабінеті після тесту або з нашими консультантами по телефону: 0800 758 978 (безкоштовно по Україні).

 


Події  березня 2021 у Грін Кантрі, 6
 

Ціль — зібрати 50 000 грн на підтримку фонду допомоги безпритульним тваринам Happy Paw.

У лютому ми запустили наш другий благодійний збір коштів на допомогу безпритульним тваринам із фондом Happy Paw,  Під час першого збору коштів у грудні разом з нашими студентами всього за один місяць нам вдалось зібрати 10 000 грн!
З 15 лютого 2021 року і до завершення весняного навчального семестру продовжуємо наш другий “забіг” для збору коштів на допомогу тваринам ;) Наша мета  допомогти дітям усвідомити свою силу і показати, що великі справи робляться маленькими кроками. 


Події лютого 2021 у Грін Кантрі, 18 Як взяти участь? Студенти мають можливість зробити пожертву самостійно у гривнях на платформі Kind Challenge або звернувшись до адміністраторів, і пожертвувати зароблені за успіхи у навчанні кантрики*. Для того, щоб зробити внесок дитина може підійти до адміністратора і дати ту суму кантриків, яку бажає пожертвувати, а адміністратор допоможе зробити внесок від імені дитини гривнями. Кантрики можуть бути як паперові, так і віртуальні, тому також можете писати нам у соцмережах, яку суму бажаєте перевести з балансу.

*Кантрики  місцева валюта школи англійської для дітей та підлітків.

Дізнатись більше про благодійну акцію та унікальну систему мотивації Грін Кантрі =>
Зробити пожертву на платформі Kind Challenge =>

 

 

Підписуйтесь на наші соцмережі, щоб не пропустити  важливі новини від Грін Кантрі ;)

Instagram та  Facebook 

 

Дата публикации: 5 апреля 2021