Місяць був наповнений подіями, інакше у Грін Кантрі і не буває Дайджест Грин Кантри: новости и события мая

Підготували щомісячний дайджест і тішимося успіхами!

 

Навчання

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 2 У травні студенти першого старту закінчили навчання! Курси «Комплексний» повний, «Комплексний» стандарт, «Розмовний» з носіями, «Підготовка до ЗНО з англійської», які ми відновили у воєнний час. Трохи цифр:

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 3 2500 учнів відновили навчання та отримали сертифікати

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 4 81 820 годин "пробазікано" English only

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 5 61 215 Self Study виконано

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 6 близько 490 920 кантриків зароблено

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 7 Відкрили реєстрацію на літні програми. Крім онлайн-курсів можна долучитися на канікулярну програму «UPower».

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 8 Презентували денний англомовний табір «UHeroes». Це для нас неабияка подія — запустити офлайн-навчання, ще й в умовах війни. Але ми надто скучили за живою англійською від наших учнів. Тому чекаємо на вас у затишних школах у Києві, Львові та Пустомитах. 

Звісно ж, ми забезпечуємо всі норми безпеки:

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 9 до 10 дітей у групах, що дозволяє працівникам школи оперативно перемістити дітей у безпечне місце;

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 10 детальну інструкцію та тренувальний маршрут як діяти під час тривоги;

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 11 безпечне укриття поруч зі школою.

 

Дослідження

Ми провели опитування серед батьків, на основі якого зробили дослідження про зміни у дитячій продуктивності внаслідок війни.

Також поставили питання про те, скільки дитина витрачала часу на шкільні заняття, уроки англійської, спорт до війни та зараз. Поцікавилися про зміни у настрої, увазі та засвоєння нового матеріалу. Було також дуже корисно читати спостереження батьків щодо того, як змінився характер дитини. 

Повну статтю ви можете прочитати за лінком.

 

Благодійність 

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 12 У травні ми змістили фокус нашої благодійної діяльності та підвищили відсоток коштів, які переказуємо з кожного абонемента до 15%. А також визначили конкретну мету — закупівлю тактичних аптечок для наших захисників. 

Ми за відповідальну благодійність, тому контролюємо кожен етап, аби розуміти, що ваші кошти дійсно допомагають. Зараз керівниця школи Грін Кантрі Наталя Лотоцька займається пошуком необхідних медикаментів, пакуванням та логістикою закупок аптечок. Наша мета — не просто переказати певну суму грошей у відомий фонд, а реальна допомогти нашим бійцям. Цього б не сталося без грінкантрівської родини, тому дякуємо вам за небайдужість Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 13

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 14

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 15 А ще цього місяця провели Charity week у соцмережах Грін Кантрі. Впродовж тижня ми звітували про всі благодійні ініціативи, які вдалося зробити від початку війни. Фотозвіти та цифри ви можете подивитися у наших публікаціях в Facebook та Instagram.

 

Друзі та партнери

Важливі події відбулися у наших друзів TalkEn.Cloud.

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 16 Команда подала на конкурс двокомпонентний підручник з англійської мови для 5-х класів "Stories". Його розробляли близько року та не припинили роботу навіть під час війни. Щиро віримо,  що вже у новому навчальному році “Stories” зможуть потрапити на парти до українських школярів.

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 17 Відкрили реєстрацію на безкоштовні вебінари з актуальними темами для вчителів англійської мови. Так, вчителям теж потрібно постійно навчатися Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 18

 

Наші плани

Ми сильно чекали літа!

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 19 Плануємо зробити його незабутнім для наших учнів, тому стартуємо літні дистанційні програми і звісно ж не можемо дочекатися англомовної тусовки в таборі  «UHeroes».

Дайджест Грин Кантри: новости и события мая, 20 Продовжуємо переказувати 15% з кожного абонемента на тактичні аптечки для ЗСУ.

І, як і всі в Україні, чекаємо на нашу перемогу і вже готуємося як її святкувати!

 

Бережіть себе, keep learning English and fight for Ukraine!

Дата публикации: 3 июня 2022