Знання іноземної мови наразі є важливим фактором у житті людини, адже це може допомогти у роботі, подорожах та при нових зустрічах. Через таку популярність тепер кожен може обрати зручний формат вивчення мови, але постає питання, як краще і швидше це зробити. 

Уявімо, що ви обираєте вивчати англійську мову самостійно. Які подальші дії потрібно зробити для досягнення своєї цілі? Які платформи для самостійного вивчення англійської мови допоможуть у цьому?

Вивчення мови має бути комплексним: лексична та граматична складова мають бути присутніми у матеріалах для самостійного вивчення англійської мови. Книги та курси – це одні з найголовніших факторів у якісному підході до навчання. 

Першим кроком до підбору матеріалів для вивчення мови самостійно буде визначення рівня. А вже наступний крок – обрати галузь, для якої вам потрібна англійська. Декілька рухів – і вже можна визначати, які саме проєкти для вивчення англійської самостійно вам потрібні за рівнем та темами.

Booyya – онлайн-маркет курсів англійської мови, який пропонує вивчати саме ті теми, які вам потрібні. Це український EdTech проєкт, який був заснований 11.11.2020 та входить до сім’ї Green Forest. EdTech платформа є надійним інструментом для підтримання або підвищення свого рівня. 

Зміст

1. EdTech проєкт: що це і як допоможе вивчити англійську

2. Корисні матеріали від EdTech проєкту для вивчення англійської мови самостійно

3. Коротко і по пунктах про онлайн-маркет курсів англійської мови Booyya

 

Як обрати EdTech проєкт для вивчення англійської мови самостійно - 1

EdTech проєкт: що це і як допоможе вивчити англійську

EdTech проєкт (educational technology) – це модернізовані освітні платформи, які набирають все більше і більше обертів популярності серед користувачів. На EdTech платформах відкриваються нові можливості, адже саме там зібрані всі актуальні продукти та технології для навчання. 

EdTech платформа Booyya – онлайн-маркет курсів англійської мови за інтересами, де можна знайти граматичні та лексичні курси, які є актуальними для вас. Онлайн-маркет англійської схожий на звичайний магазин, куди ви приходите і вибираєте те, що вам подобається та потрібно наразі: можна купити 1 яблуко (1 курс), а можна й кілограм (підписку на всі курси Booyya).  

Будь-які курси EdTech проєкту є оптимізованими та інтерактивними, щоб навчання було не нудним, але при цьому й корисним. Відео- та аудіоматеріали є одними з головних інструментів запам’ятовування інформації в онлайн-маркеті курсів англійської, після опанування яких можна переходити до різних інтерактивних вправ, які дозволять закріпити новий матеріал.  

Підсумуємо, що EdTech платформа може стати ідеальним інструментом для самостійного вивчення англійської мови завдяки максимальному зануренню в матеріал та зручності у використанні. Онлайн-маркет курсів англійської допомагає зробити процес навчання цікавим і результативним за допомогою технологій. EdTech проєкт пропонує гнучкість, інтерактивність, персоналізацію та багато інших переваг, які допомагають студентам досягати високих результатів у вивченні мови.

Корисні матеріали EdTech проєкту для вивчення англійської мови самостійно

Як вивчати англійську мову самостійно? Які платформи для вивчення англійської мови самостійно краще використовувати? На ці важливі запитання ми відповімо далі в цій статті.

Припустимо, що у вас зараз середній рівень знань (Pre-Intermediate або Intermediate) і ви маєте на меті підвищувати рівень швидко та якісно. У такому випадку варто шукати проєкт для вивчення англійської самостійно, де буде комплексне та регулярне навчання з новою лексикою та граматичними темами.

Досить часто буває так, що нову мову опановувати через звичайні книжки складно і навіть нудно. Так хочеться зрозуміти всі жарти та меми іноземною мовою і мати платформу для вивчення мови самостійно через контекст. Тут класно підходить курс актуальної англійської Hot Topics Intermediate в онлайн-маркеті курсів англійської Booyya, де стабільно є один урок на тиждень з найактуальнішими новинами з найпопулярніших соціальних мереж. Уроки складаються з текстів, вправ, списків слів та фраз від EdTech проєкту, які можна одразу ж практикувати. Тут вже не буде нудно, бо це не зубріння, а немов гортання стрічки улюбленої соцмережі. 

А що робити, якщо хочеться більше загальної англійської? На допомогу приходять такі матеріали від EdTech проєкту для вивчення англійської самостійно як інтерактивні підручники в онлайн-маркеті курсів англійської мови, де є комплексна програма для кожного рівня. Ці підручники допомагають впевнено просуватись в англійській рівень за рівнем. 

1. Notes by Green Forest – інтерактивний підручник підходить для самостійного вивчення англійської мови на всіх рівнях: Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate та Advanced.

Основні види інтерактивних вправ, які зручно виконувати на будь-якому гаджеті в особистому кабінеті онлайн-маркету курсів англійської Booyya:

  • лексичні та граматичні вправи;
  • відеозавдання;
  • аудіоматеріали та завдання до них;
  • тести до уроків та розділів;
  • flashcards (флешкартки).

Автори підручника використовували переважно комунікативний підхід (Communicative Approach), який допомагає ефективніше засвоювати нову інформацію. Перед купівлею підручника будь-якого рівня є можливість ознайомитися з безкоштовним заняттям в онлайн-маркеті курсів англійської, щоб впевнитися у якості матеріалу та підходу EdTech проєкту. 

2. Інтерактивний підручник 12 TRACKS від Project12, який доступний в онлайн-маркеті курсів англійської для рівнів Basic, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate.

У розробці матеріалів використана комунікативна методика та технологія «Перевернутий урок».

3. Окремо варто виділити посібник для учнів 5 класу Stories. Це перший посібник для викладачів англійської мови, а також учнів загальноосвітніх шкіл, розроблений за технологією «Перевернутий урок». Спробувати його в роботі можна абсолютно безкоштовно на EdTech платформі Booyya.

 

Як обрати EdTech проєкт для вивчення англійської мови самостійно - 2

Коротко і по пунктах про онлайн-маркет курсів англійської мови Booyya

Матеріали для вивчення англійської мови самостійно в онлайн-маркеті курсів англійської Booyya є інтерактивними, що допомагає швидко опанувати нові теми. Спробуймо розкласти по пунктах, що саме може бути корисним для вивчення англійської мови самостійно. 

Що EdTech проєкт Booyya може запропонувати:

  • Різноманітність: матеріали для вивчення самостійно з граматики та лексики окремо або разом. Тут можна знайти все: від Present Simple до англійської для фотографів. Booyya розробляє курси для всіх та кожного.

  • Зручність: фільтри онлайн-маркету курсів англійської допомагають знайти все необхідне для вашого рівня знань та цілей.

  • Професійність: всі автори курсів мають багаторічний досвід у викладанні та написанні матеріалів.

  • Доступність: кожен може обрати прийнятну вартість курсів від EdTech проєкту Booyya.

Які матеріали EdTech проєкту для вивчення англійської мови самостійно краще підібрати?

1. Онлайн-маркет англійської за інтересами

Онлайн-маркет курсів (EdTech проєкт) має окремі розділи для лексичних та граматичних тем, наприклад: 

  • спорт: футбол, біг, фітнес та інше;
  • їжа;
  • подорожі;
  • мистецтво;
  • серіали та фільми;
  • здоров’я душі та тіла;
  • комунікація;
  • бізнес-англійська: ділове спілкування, складання резюме
    та багато іншого.

2. Спеціалізовані курси від EdTech проєкту 

Онлайн-маркет курсів англійської вже розробив серію курсів у колаборації з іншими українськими компаніями. Нижче ви можете ознайомитися з кожним із них та обрати, що вам більше до вподоби: 

Отже, на EdTech платформі для вивчення англійської мови самостійно є можливість обирати теми, які потрібні саме станом на зараз. Такі матеріали, щоб вивчити англійську самостійно, особливо зручні, коли потрібно закрити прогалини у знаннях на будь-якому рівні або освіжити інформацію щодо окремих тем.

3. Розділення за рівнями на Booyya для того, щоб вивчати англійську мову самостійно

Онлайн-маркет пропонує розділення на початковий, середній або просунутий рівні. Так ви можете легше орієнтуватися в темах та курсах, які наразі є актуальними саме для вашого рівня. На EdTech платформі Booyya кожен рівень має комплексний підхід та курси за окремими темами. 

 

Як обрати EdTech проєкт для вивчення англійської мови самостійно - 3

 

4. Особистий кабінет EdTech проєкту Booyya 

Всі-всі курси та книги, які ви придбаєте від цього EdTech проєкту, будуть зберігатися в особистому кабінеті. Для цього потрібно лише зареєструватися за зручним для вас обліковим записом в онлайн-маркеті курсів англійської Booyya. 

Доступ до особистого кабінету EdTech платформи буде у вас назавжди, а вхід до нього можливий через будь-який зручний для вас гаджет, тож навчання може проходити будь-де і будь-коли. 

5. А що з графіком занять в онлайн-маркеті курсів для англійської мови?

Ще одна хороша новина про EdTech проєкти: думати про час не потрібно. Так ви маєте все під боком на онлайн-платформі Booyya, а домовлятися про час занять зовсім не потрібно, адже тут ви самостійно все вирішуєте та плануєте. 

6. Автори EdTech платформи Booyya

Автори онлайн-маркету курсів англійської мови – це досвідчені викладачі сім’ї Green Forest. Вони передають свій викладацький досвід у матеріалах для вивчення англійської мови самостійно, щоб у всіх була змога навчатися зручно.

Для написання навчального матеріалу онлайн-маркет англійської Booyya залучив понад 25 авторів, які є мають тривалий досвід роботи в мережі проєктів Green Forest і є випускниками навчального центру Green Forest Teaching Centre. 

7. Вартість та підписка на навчання від EdTech проєкту Booyya 

Ви можете обирати між трьома форматами самостійного вивчення англійської на EdTech платформі:

  • Безкоштовні курси на онлайн-маркеті курсів англійської  – це саме той чудовий шанс поповнити словниковий запас слів та вивчити граматику безкоштовно. У такий спосіб ви й знайомитеся з EdTech проєктом, і вивчаєте англійську мову самостійно.

  • Кожен курс можна придбати окремо, він залишається у вашому доступі назавжди в онлайн-маркеті курсів англійської Booyya. Саме так ви не будете обмежені ні розкладом, ні часом та зможете проходити матеріали EdTech проєкту для вивчення англійської мови самостійно знову і знову за потреби. Окрім цього, деякі курси об’єднані з іншими в тематичні сети, придбати які ви можете зі знижкою 10-30%.

  • Ви можете обрати зручний варіант підписки на 1, 6 місяців або цілий рік на 140 коротких курсів EdTech платформи одночасно та 3-5 нових матеріалів для вивчення англійської самостійно щомісяця. Підписка на онлайн-маркет курсів передбачає доступ до курсів усіх рівнів, окрім позначки EnglishPro. Окремий розділ Subscription Only доступний тільки за умови підписки на EdTech проєкт для вивчення англійської мови самостійно, де завжди можна знайти найсвіжіші та найактуальніші теми.

 

​Ірина Озадовська

 

Дата публікації: 14 листопада 2023