Літо!  Безтурботна пора законно дозволеного байдикування та нічогонеробіння! А якщо бути  точними: 92 дні або 2208 години або ж 132480 хвилини повного релаксу!  Чи не здається Вам, що це забагато для відпочинку? ;)

За цей час протягом навчального року, щодня у дитини окрім шкільних уроків, сто-пятсот додаткових гуртків, курсів та занять з репетиторами.. але при цьому встигають і відпочивати! З 24 годин в добі середньостатистичний школяр приділяє навчанню від 5 до 9 годин на день. То може і влітку дітям не потрібен відпочинок 24 години на добу?

Сьогодні на ринку є безкінечна кількість канікулярних програм на будь-який смак: денні та виїзні табори -   проектні, спортивні, творчі, мовні, екстремальні, палаткові, математичні, ІТ-шні і т.д. Тому турботливі батьки можуть влаштувати якісні канікули для свого чада без надлишку байдикування.  Особливість таборів в тому, що вони є чудовим способом активного відпочинку, творчого та інтелектуального розвитку дитини, але не дають  ґрунтовні знання з конкретного предмету.

Тоді може 92 дні літа варто організувати корисніше: поєднати і навчання, і активний таборовий відпочинок,  і релакс  у правильних пропорціях?

Поговоримо про навчання. Так-так, звичайно, люблячі бабусі будуть проти, але один місяць літа ми таки рекомендуємо приділити інтенсивному вивченню одного предмета, але не робіть дитині продовження школи з різними уроками, а виділіть один, який  вам найважливіший, найпотрібніший та працюйте з ним.

Навчання влітку - це 

  •  Можливість зменшити навантаження протягом року

Дитині потрібно підготуватись до здачі ДПА з англійської на наступний рік, але ви розумієте, що англійська – це точно не «коньок» вашого чада. Тоді у вас є два варіанта. Перший – дати дитині відпочити влітку, а з вересня нехай займається з репетитором і довгими вечорами та на вихідних сидить з домашкою, другий – приділити частину літа англійській, а з вересня повернутись в звичний ритм навчання і додати англійську, але вже не з тоннами нового матеріалу, а помірними порціями, який засвоюється на ряду з математикою та фізикою.

Як ефективно провести канікули або навчання влітку

 

  •  Економія часу та грошей

Як назва відомого Голівудського фільму – «Опом дешевше», зазвичай коли ви купуєте курс інтенсивний загальна сума здається більшою, ніж коли оплачувати маленькими частинами. Якщо ж поділити та вирахувати вартість одного заняття, то ви будете приємно здивовані. Але часто ціннішим за гроші є лише час! Тоді порахуйте скільки ви зазвичай витрачаєте на добирання до місця проведення занять – дуже часто, час, витрачений на дорогу  дорівнює тривалості самого заняття. Якщо ж ви наважитесь на інтенсивні заняття, то зазвичай вони вдвічі-втричі довші за звичайні, а кількість їх менша.  

  •  Концентрація уваги дитини на одному предметі

Протягом навчального року діти зайняті шкільними уроками, додатковими гуртками та репетиторами, а ввечері ще доводиться робити тонни домашніх завдань. Щодня діти сприймають потік знань з математики, інформатики, української мови, логіки, природознавства... (список можна розширювати  відповідно до віку) Натомість влітку, дитина може заглибитись в один предмет, наприклад, вам потрібно підтягнути англійську: тоді вдень дитина може мати 3-4 годин занять лише англійської. Це означає, що в цей час її мозок не буде паралельно думати про математичні алгоритми чи невивчене правило з української мови!    

Як ефективно провести канікули або навчання влітку, 2

Зі свого боку Грін Кантрі пропонує приділити свій червень на вивчення англійської. Лише уявіть собі, що за 6 тижнів ви зможете пройти матеріал цілого року навчання!

Літній інтенсивний курс від Грін Кантрі -

  • 1 рівень за англійської (річна програма) за 1,5 місяці замість 8 
  • вигідні фінансові умови навчання: ціна за рівень нижча на 40% порівняно зі стандартним курсом
  • гідна мотивація для дитини - 250 кантриків за курс
  • виважений ритм навчання: не потрібно паралельно вчити інші предмети, відвідувати гуртки
  • 60 годин економії на добирання на заняття

 

Як ефективно провести канікули або навчання влітку, 3ЛІТНІЙ ІНТЕНСИВ "КОМПЛЕКСНИЙ"

6-16 років

29.05-13.07

1 рівень = 6 тижнів = 84 години

пн-пт по 3 год / день

КИЇВ: 5700 грн/курс

ЛЬВІВ, ХАРКІВ: 4400 грн/курс

Як ефективно провести канікули або навчання влітку, 4

 

Хочете, щоб дитина нарешті  заговорила англійською цього літа? 

Як ефективно провести канікули або навчання влітку, 5

 

ЛІТНІЙ ІНТЕНСИВ

"РОЗМОВНИЙ З НОСІЄМ МОВИ"

6-16 років

4-21.06, 25.06-12.07

1 курс  = 3 тижні = 24 заняття по 45 хв

пн-чт по 100 хв/день

КИЇВ, ЛЬВІВ, ХАРКІВ: 1700 грн/курс

Як ефективно провести канікули або навчання влітку, 6

Дата публікації: 25 квітня 2017