Якщо одним із важливих критеріїв при виборі курсів для вас є відгуки - рекомендуємо скористатися сайтами, які збирають такі відгуки і створюють рейтинги шкіл. 
Є два головні сайти, які спеціалізуються на створенні рейтингу шкіл англійської. Кожен із них має свої критерії та вільну можливість залишати відгуки про курси. Завдяки верифікації за допомогою фб чи електронної пошти, практично всі відгуки написані реальними клієнтами шкіл. 
- сайт https://enguide.ua/
- сайт https://englisher.com.ua/

Коли за допомогою гугл та відгуків ви оберете кілька фаворитів - рекомендуємо ще додатково переглянути їх сторінки у FB, щоб зрозуміти рівень компетентності, ознайомитися з інформацією про додаткові події, акції, переглянути фото та відео, а також зверніть увагу на к-ть підписників та їх відгуки. Усі ці критерії є дотичними до вивчення англійської і остаточне рішення варто приймати після тестування, консультації та пробного заняття, але вони будуть корисні для звуження пошуку, адже в Києві, наприклад, працює більше 200 оператрів англійської, що пропонують заняття для дітей дошкільного та шкільного віку.

Важливо: старт більшості груп вже наприкінці січня, тому чим швидше ви зробите свій вибір - тим більший вибір груп вам зможуть запрпонувати.

 

Дата публікації: 13 січня 2019