Кожного року кількість дитячих таборів зростає. Організатори канікулярних програм для дітей не припиняють дивувати оригінальністю та різноманіттям: мовні, тренінгові, мандрівні, творчі, табори-квести. Місце розташування таборів можливо підібрати на будь-який смак: на сміливих мандрівників чекатимуть мальовничі Карпати, оздоровчі бази у місті  Трускавець, казкове  місто Львів. А для тих, хто ще не наважився від’їжджати  далеко від дому запрошують табори, що оселились недалеко від Києва.


  У переліку пропозицій на весняні канікули (21-29 березня 2015) ми виокремили мовні табори, що пропонують підтягнути англійську. На ряду із мовними заняттями, організатори підготували цілий ряд творчих майстер-класів, корисних тренінгів, розважальних клубів, квестів, ігор та екскурсій.

 

Весняні канікулярні програми для дітей

Дитячий табір “Аккорд”

Програма “Изумрудное небо”

 

Дати заїзду та вік дітей: 21-29.03.2015 (6-15 років)

 

Вартість: 3600 грн

 

Проживання та  харчування: під Києвом, на базі санаторію «Пуща-Озерна»; проживання у 2-3 місних номерах; 3-разове харчування; трансфер (автобус) до табору.

 

Програма табору: англійський проект “English Time” в ігровій формі; тренінгова програма; студія “Летающие Оригами”; студія акторської майстерності; студія сучасного танцю “Let's Dance”; арт школа;спортивні та шоу програми.

Весняні канікулярні програми для дітей, 2

Грін Кантрі

Country Camp “English Adventures in the Mountains”

або “Англійська в горах із Носіями мови”

 

Дати заїзду та вік дітей: 22-29.03.2015 (7-16 років)

 

Вартість: 3200 (за умови оплати до 8 березня + дорога)

 

Проживання та  харчування: Буковель, готель “Історія” (“Вечорниці” та “Стара правда”); проживання у 2-4-місних номерах зі зручностями; 4-разове харчування; трансфер (Київ - табір - Київ); страхування; медичне забезпечення; супровід професійного фотографа (фото звіти).

 

Програма табору: розмовні заняття із застосуванням лексичних ігор (із носіями мови); творчі заняття (із носіями мови); англійська через пісні та активні розваги (із носіями мови); спортиві ігри та прогулянки.

Весняні канікулярні програми для дітей, 3

English Camp “Five Stars” (центр образования и отдыха)

Дитячий табір “Five Stars”

Дати заїзду та вік дітей: 21-28.03.2015 (8-16 років)

 

Вартість: 3320 грн +вартість квитків (від 650 грн)

 

Проживання та  харчування: 12 км від Буковелю, оздоровчий комплекс “Петрос”; проживання у 4-місних номерах; 4-разове харчування в ресторані “Колиба”; цілодобовий нагляд вожатих  за дітьми.

 

Програма табору: інтеракивна англійська програма подолання мовного бар'єру; інтелектуальні ігри та майстер-класи; екскурсійна програма (м.Яремче, скелі Довбуша, водоспад “Пробій”, м. Ворохта).
 

Весняні канікулярні програми для дітей, 4

English Camp “Five Stars” (центр образования и отдыха)

Дитячий табір “Five Stars” у Львові

 

Дати заїзду та вік дітей: 21-27.03.2015

 

Вартість: 3190 грн + близько 1200грн (вхідні квитки в музеї (близько 200грн), трансфер (від 700 грн), доплата за обіди (35-40 грн\день)

 

Проживання та  харчування: проживання в 4-5-місних номерах хостелу; 2-разове харчування (сніданок та вечеря); трансфер (вокзал-хостел-вокзал);фото та відео звіти.

 

Програма табору: навчальна англійська програма із носієм мови; інтелектуальні ігри та майстер-класи; екскурсійна програма (підземелля Львова); супровід гіда-екскурсовода.

Весняні канікулярні програми для дітей, 5

Креативна Міжнародна Дитяча Школа

Табір “Навколо світу за 7 днів”

Дати заїзду та вік дітей: 22-28.03.2015 (6-14 років)

 

Вартість: 3600 грн (до кінця лютого діє акція- 3300 грн)

 

Проживання та  харчування: 15 км від столиці, серед соснового лісу; двохмісні номери зі зручностями; регулярне прибирання номеру; інтернет, телевізор, кондиціонер в кожному номері;

4-риразове харчування в ресторані; цілодобова охорона території; медичний супровід.

 

Програма табору: English Song and Speaking Club; квести; кулінарний майстер-клас; скаутський день; розвиваючі заняття та майстер-класи;психологічні тренінги.

 

Окрім мовних програм, цієї весни дітей запрошують огранізатори творчих, мандрівних та тренінгових таборів.

 

Весняні канікулярні програми для дітей, 6

MAP детские путешествия

 

Табір “Map Games”

Дати заїзду та вік дітей: 23-27.03.2015 (12-17 років)

 

Вартість: 6500 грн + вартість трансферу до Ужгорода

 

Проживання та  харчування: проживання в готелях по маршруту; 3-разове харчування; страхування; медичний супровід.

 

Програма табору: табір в стилі реаліті-шоу; масштабний туристичний квест; діти подорожують в групах по 3 людини в супроводі повнолітнього керівника; переможці квесту отримають подарунок – фотоапарат.

 

Весняні канікулярні програми для дітей, 7

Дитячий табір “Фристайл»

Програма «Улетные каникулы»

Дати заїзду та вік дітей: 22-29.03.2015 (8-17 років)

 

Вартість: 3100 грн+ вартість квитків (600 грн)

 

Проживання та  харчування: в центрі Карпат, 10 км від м. Косова, на території Національного парку Гуцульщина, комплекс Легенда Карпат; проживання в 3-4-місіниих номерах зі зручностями; 5-разове харчування у ресторані комплексу Легенда Карпат.

 

Програма табору: фото клас ;спорт клас (транінги, похід-екскурсія в м. Верховина, гра-полювання, великий теніс, міні гольф, квести);

етно клас ; денс клас.

 

Весняні канікулярні програми для дітей, 8

Ух-ты! Camp

Тренінговий  табір “Зачем учиться в школе? Профореентация.”


Дати заїзду та вік дітей: 21-28.03.2015 (6-14 років)

 

Вартість: 3600 грн

 

Проживання та  харчування: с. Зазим'я, 20 км від Києва;трансфер; проживання в 2-місних кімнатах зі зручностями; 5-разове харчування; страхування; цілодобова охорона і медичне обслуговування; фото та відео звіти; подарунки та сюрпризи.

 

Програма табору: квести; зйомка фільмів; фотосесії; майстер-класи із хореографії,   психології, акторській майстерності.

 

Дата публікації: 17 лютого 2015