Вибір курсів англійської для дітей – справа серйозна. Якщо дитина вже вивчала іноземну, почніть із простого – перевірте рівень володіння мовою, складіть план самостійної роботи і занять на курсах. Перед вибором курсів визначте критерії відбору: ціновий діапазон, частота відвідувань, додаткові граматичні та розмовні клуби, відгуки та рейтинги в мережі.

Біля дому немає хорошої мовної школи? Не проблема, обирайте онлайн-курси англійської. Так дитина буде заощаджувати час на відпочинок або самостійні вправи, а ефект буде не гірше, ніж від офлайн-курсів.

 

Перевіряємо свій рівень англійської онлайн і обираємо курси для дітей
Перевірте рівень англійської дитини перед початком навчання

Як перевірити свій рівень володіння англійською мовою онлайн?

Є кілька способів перевірити свій рівень англійської онлайн. Найточніший – записатися на тестування і співбесіду до нашої школи англійської мови, де досвідчені педагоги зможуть точно визначити рівень знань.

Міжнародні іспити на визначення рівня володіння мовою із сертифікатами також можна пройти онлайн. Такі тести коштують дорого, але їх результати визнають у більшості країн світу. Записувати дитину на дорогий іспит варто перед вступом до закордонних вишів.

Визначити рівень можна й за допомогою онлайн-тестів у мережі, що не потребує довгої процедури реєстрації.

  1. Cambridge English

Сайт зручний для різних категорій людей. Ви можете обрати тест на загальний рівень володіння англійською для дітей або тінейджерів. Ці тести також підійдуть для тренування перед кембриджським іспитом.

  1. Exam English

Тести підійдуть для дорослих і дітей старшого шкільного віку в якості підготовки до міжнародних іспитів – кембриджського, IELTS і TOEFL.

Перевіряємо свій рівень англійської онлайн і обираємо курси для дітей - 2

Де можна читати книги англійською онлайн?

Читати книги англійською онлайн можна в безкоштовних бібліотеках. Зазвичай на таких сайтах розміщують класику і найпопулярніші серед читачів книги. Для дитини можна знайти різні казки або адаптовану літературу під рівень володіння мовою. Купити нові цікаві електронні книги можна в онлайн-магазинах. Їх ціна невисока, а вибір величезний. Пошукайте книги, які вас цікавлять, на Amazon.

Де поговорити англійською онлайн?

Обираючи курси англійської для дітей, звертайте увагу на можливість відвідування розмовних клубів. Поговорити англійською онлайн дорослі можуть у звичайних соціальних мережах або на спеціальних платформах для людей, що вивчають іноземні мови. Для дітей же знайти онлайн-спілкування важче.

Дитину можна записати на додаткові розмовні клуби або курси, що відповідають її віку та інтересам. Знайдіть культурні, освітні, розважальні заходи або майстер-класи для дітей англійською мовою. Так дитина буде практикувати іноземну мову та не почуватися, як у школі.

 

Олена Задворна

 

Дата публікації: 23 червня 2021