16.03 - 3.04 Грін Кантрі переходить на онлайн навчання! 

Всі заняття курсів відбуватимуться в онлайн-групах із викладачем через сучасну програму Zoom. Вона дозволяє працювати з цілою групою, ділити учнів на пари, демонструвати матеріал, проводити опитування і дає багато інших можливостей.
У онлайн режимі студенти пройдуть:
Курс Комплексний: 3-4 заняття: 2 у період з 16 по 22 березня + 1-2 заняття в період з 29.03-3.04.

Курс Розмовний/Розмовний інтенсив та Курс Підготовка до ЗНО/ Підготовка до ЗНО інтенсив: 2 заняття (21/22.03 та 28/29.03)
23.03-27.03 - весняні канікули, під час яких заняття Комплексного курсу не відбуваються.

У цьому відео ви отримаєте детальну інструкцію із користування програмою Zoom, за допомогою якої і буде реалізовано навчальний процес.

Перші заняття онлайн відбулися і ми отримали позитивний досвід. Базуючись на відгуках батьків, студентів та викладачів ми підготували для вас додаткові рекомендації:

1. Зручніше приєднуватись до уроку з ноутбука або комп'ютера, так як таким чином можна одночасно бачити викладача та одногрупників та виконувати потрібні завдання онлайн.
2. До початку заняття зайдіть в програму Zoom та перевірте чи працюють у вас аудіо та відео. Якщо виникли проблеми, то перевірте налаштування Zoom або налаштування свого ноутбука або телефона.
3. Надайте дитині навушники з гарнітурою, щоб розмови членів родини чи телевізор не заважали іншим учасникам заняття.
4. Наголосіть, щоб дитина вчасно вийшла на зв'язок (краще за 5хв до заняття), таким чином всі учасники зможуть розпочати заняття за графіком. Нагадуємо, що заняття починаються згідно розкладу та тривають 80 хвилин.
5. Залиште дитину наодинці з викладачем та групою, щоб не відволікати решту учасників конференції.
 

Якщо ви приєднуєтеся вперше, ознайомтеся з інструкцією, що необхыдно зробити для опрацювання заняття онлайн:

1. Як і зазвичай підготуватися до заняття за допомогою Self-Study на онлайн-платформі 24Easy Steps.

! А також якщо ви навчаєтеся на курсі Розмовний то спочатку необхідно з
амовити матеріали для STEM-проектів (лише для студентів рівнів Step 1-16), а потім вже можна братися за підготовку Self-Study.
Для студентів рівнів Step 1-16 (якщо на вашому підручнику з Розмовного курсу вказаний рівень 1-4) здійснити замовлення матеріалів для STEM-проектів в формі замовлення. Матеріали надійдуть до вас в пт-сб (20-21.03) на вказану філію Нової Пошти.

2. Завантажити та встановити на свій телефон, планшет, ноутбук або комп‘ютер програму Zoom.
Зробити це можна через Play Market, App Store або завантажити з офіційного сайту zoom.us на ноутбук або комп‘ютер. 

3. Знайти тихе місце та запезпечити хороший інтернет зв'язок.

4. Мати при собі підручник (онлайн версія (на додатковому гаджеті), або ж друкований варіант) та ручку, щоб при потребі робити нотатки в своєму підручнику або блокноті;)

5. Вийти в ZOOM за 2 хв до початку заняття. 
Щоб потрапити на своє заняття, необхідно зайти в MyGC, перевірити коментар в якому вказано час старту вашого заняття та посилання, яке необхідно вставити в будь-якому пошуковому браузері. Все як розповідала та демонструвала Ірина;)

Як карантин впливає на навчальний процес у Грін Кантрі
*посилання потрібно взяти з акаунту Вашої дитини.

 

У випадку запитань/проблем із під‘єднанням звертайтеся до адміністраторів вашої філії. Контакти всіх філій можна знайти тут.
Про нашу мотиваційну зарплату ми теж подбали, тому кантрики за успіхи студенти будуть отримувати щозаняття «віртуальні» (викладач фіксуватиме кількість зароблених грошей), а отримають їх учні на першому офлайн занятті після канікул;)
 

Щоб бути в курсі всіх новин та отримувати корисну та цікаву інформацію, підписуйтеся на наші сторінки:

Отож зберігайте спокій, мийте руки та вивчайте англійську разом з Грін Кантріheart

Дата публікації: 12 березня 2020