Хей-хей вітаю тебе на Курсі "КОМПЛЕКСНИЙ  TURBO". Тепер ти з Грін Кантрі проведеш 2 незабутніх місяці, впродовж яких  зможеш опанувати матеріал одного шкільного семестру  та ще й отримати за це винагороду у вигляді нашої шкільної валюти кантриків. Які потім сможешь виратити в онлайн-магазині Yellow Shop. Правда ж дуууууже круто?!

Твої заняття відбуватимуться з понеділка по четвер.
ас занять залежить від розкладу обранної групи та перевірити його ти можеш у своєму особистому кабінеті MyGC у розділі "Розклад та графік семестру".

Як буде тривати твій курс:

1. У твоєму особисому кабінеті у розділі Підручник та Self-Study ти знайдеш 30 блоків (Self-Study) для самостійного опрацювання.

2. З понеділка по четвер матимеш онлайн-заняття  з викладачем та однолітками з усієї України. Де завантажити та як приєднатися на заняття читайте далі. Заняття триватиме 80 хв. Загалом таких занять впродовж курсу буде 30.

3. Впродовж курсу матимеш 3-5 поточних тестуваннь , а  наприкінці курсу  1 підсумкову співбесіду та фінальний тест для перевірки засвоєнних знань. 

Всі групові заняття будуть відбуватися в онлайн-групах із викладачем через сучасну програму Zoom. Вона дозволяє працювати з цілою групою, ділити учнів на пари, демонструвати матеріал, проводити опитування та голосування. 

Тож до початку курсу Комплексний  TURBO тобі необхідно:

1. Готуватися до занятть за допомогою Self-Study у твоєму особистому кабінеті MyGC.
Радимо завантажити додаток, адже так набагато зручніше;)
Play Maket
App Store

2. З
авантажити програму Zoom собі на телефон, планшет чи ноутбук. 

У цьому відео ти отримаєш детальну інструкцію із користування програмою Zoom, за допомогою якої і буде реалізовано навчальний процес.

3. Знайти тихе місце та забезпечити хороший інтернет зв'язок.
Краще займатися в навушниках з гарнітурою, таким чином дитина буде більш зосереджена, а розмови членів родини чи телевізор не заважатиме іншим учасникам заняття.

4. Мати при собі книгу з набору "#StayHome Study Pack" та ручку, щоб при потребі робити нотатки.

5. Вийти в ZOOM за 2 хв до початку заняття. 
До початку заняття зайдіть в програму Zoom та перевірте чи працюють у вас аудіо та відео. Якщо виникли проблеми, то перевірте налаштування Zoom або налаштування свого ноутбука або телефона.

У випадку запитань/проблем із під‘єднанням звертайтеся до адміністраторів будь-якої філії.
Контакти всіх філій можна знайти
тут.

Щоб бути в курсі всіх новин та отримувати корисну та цікаву інформацію, підписуйся на наші сторінки:

https://www.facebook.com/greencountryschool

https://www.instagram.com/green_country_english_school/

http://www.youtube.com/c/GreenCountryEnglishSchool

https://vm.tiktok.com/pXu5Dp/

Дата публікації: 2 квітня 2020