I`m special - Дівчина із безліччю талантівЄ  учениця  в мене ніжна та тендітна.  Манери наче у дворянки, колір шкіри білесенький  стан стрункий.  Ім’я їй Вікторія. Ім’я дійсно має вплив на людину, Вікуся справжня ПЕРЕМОГА. Гарна, юна, впевнена в собі, завзято й радісно виконує усі завдання. Народилася в останній день весни – 31 травня. А що таке 31 травня? День коли зустрічаються весна й літо. День коли до усіх відтінків зеленого додає літо ягідну палітру. Травнева дівчинка  поєднує  у собі  свіжість  весняних квітів та теплоту літнього сонця.

Вікторія навчається у Державному вищому навчальному закладі Київський технікум готельного господарства.  Через  любов до подорожей та спілкування з людьми, Вікторія вирішила пов'язати своє життя зі сферою готельного обслуговування, та стати успішним готельєром.

 

Автор: Вікуся, що ти любиш робити?

Вікторія: Я є творчою натурою, полюбляю експериментувати. Моїм хобі є квілінг. Нещодавно я захопилась миловарінням. Готовим виробом можна не лише милуватись, а й з задоволенням користуватись. Відтоді, як я захопилась цією справою, в мене не існує проблеми, що подарувати рідним, друзям, знайомим, адже такому подарунку радіє кожна людина.

I`m special - Дівчина із безліччю талантів, 2          I`m special - Дівчина із безліччю талантів, 3

Автор: Як любиш проводити час?

Вікторія: У вільний від навчання час я читаю художню літературу, останнім часом захопилась ліричною поезією. Також, люблю відвідувати музеї та прогулюватись історичними місцями Києва зі своїми друзями.

Автор: Як відпочиваєш та яка їжа мила твоєму шлунку?)

Вікторія: Обожнюю Карпатські гори, адже саме вони надають мені сил, здоров'я та натхнення у житті. Щодо їжі, одна з моїх улюблених страв - смажені пиріжки моєї бабусі (смачніших  не готує більш ніхто). Також люблю страви середземної кухні.

Автор: Які цілі перед собою ставиш?

Вікторія: Покращити успіхи у навчанні як і в «Green Country», так і у технікумі.

Автор: Вікуся, ти навчаєшся в  школі англійської мови  «Green Country» вже другий рік і думаю багато можеш розказати про школу. Чому ти обрала саме англійську мову?

Вікторія:  Англійська мова визнана міжнародною мовою, кожна людина, яка вважає себе прогресивною,обов'язково повиннна володіти цієї мовою. Особисто для мене навчання у школі англійської мови «Green Country» покращення мовленнєвого рівня, нові враження від спілкування з однолітками. Я кожного разу йду на заняття із задоволеням, і це не вигадка, а факт.

Автор: Це приємно) Вікторіє, що можеш порадити учням нашої школи?

Вікторія: Хочу порадити учням «Green Country» бути наполегливими, впевненими у власних силах та цілеспрямованими.

 

Дата публікації: 18 березня 2015