На даний момент ми працюємо в Харкові вже третій рік і, не дивлячись на свій юний вік, Грін Кантрі в Харкові відрізняється стрімким зростанням і розвитком. Хочеться трошки
Харківська філія: цифри та плани
 розповісти про те, як все починалося, і те, до чого ми прийшли, як ми завойовували любов наших юних студентів, і які наші плани на майбутнє.
 
 
 
Харківська філія: цифри та плани, 2
Літо 2013
 
Наш перший денний англомовний табір стартував влітку 2013 року. Зібралася зовсім невелика компанія - всього 5 дітей, але ми готувалися до кожного дня так, як ніби нас 50!
Цією першої табірної зміни ми не забудемо ніколи !!! Варто відзначити, що деякі з тих дітисьок досі з нами - наші улюблені студенти).
 
 
День Народження Грін Кантрі
 
До слова, перші студенти у нас почали займатися 23 вересня 2013 року в кількості 15 осіб в 3х групах. Цей день ми тепер вважаємо офіційним Днем Народження Грін Кантрі в Харкові, і щороку відзначаємо це свято нашої дружною компанією.
 
У 2013 році колектив школи складався з 4 чоловік: викладач в групах, викладач недільних творчих майстер-класів, носій мови і адміністратор. Своїм невеликим, але дуже творчим колективом ми придумували і створювали все більше і більше авторських майстер класів і клубів, вечірок і пікніків, ну і, звичайно ж, - денних таборів!
 
Харківська філія: цифри та плани, 3
 
 
Осінь 2014 року - нам 1 рік
 
Число грінкантрівців поступово зростало і вже у вересні 2014 року ми відзначили наш перший день народження в складі 34 студентів. Наш колектив теж поступово розширювався, а бажаючих носити горде ім'я Грінкантрівець ставало все більше і більше, так що в січні 2015 року, ми переїхали в новий красивий офіс, в якому вже навесні побувало 30 дітей в денному таборі, а до кінця навчального року у нас займалося вже 42 дитини в 8 групах у 4х викладачів.
 
 
Літо 2015 - наше третє літо
 
Наше третє літо ми приймаємо діток з 1 червня по 31 липня, а потім йдемо на невелику перерву, щоб 17 серпня знову відкрити наші двері.
У нашому літньому таборі професій вже встигли спробувати себе в різних ролях 72 юних експериментатора, але ж літо ще не закінчилося ...;)
 
 
Харківська філія: цифри та плани, 4
 
 
Back to school - розминка перед школою
 
У серпні ми чекаємо всіх хто у нас вже побував, і хто тільки планує зробити свій перший крок в світ англійської на програму «Back to school», щоб після активного і веселого літа трохи налаштуватися на шкільний лад.
 
Харківська філія: цифри та плани, 5
 
 
День відкритих дверей
 
А з 12го вересня ми відкриваємо двері для всіх охочих не тільки вивчати англійську у веселій компанії, але і зробити його своїм стилем життя.
Спеціально для тих, хто ще жодного разу не пробував на собі жодну з наших програм, ми підготували День Відкритих Дверей.
Під час цього заходу пропонуємо:
- прослухати детальну інформацію про нашу школу, її особливості та переваги,
- дізнатися рівень англійської дитини
- побувати на творчому майстер класі на англійській мові
- бути присутнім на демо-занятті.
 
Харківська філія: цифри та плани, 6  Харківська філія: цифри та плани, 7
 
 
 
Будемо раді відповісти на всі питання і напоїти лимонадом:
 
12.09 з 12.00, запис за тел. 095 904 70 04, Марія
Дата публікації: 28 липня 2015