Літній табір — чудовий варіант розваги під час канікул. А ще краще, коли коли дитина може і весело провести час, і підтягнути знання.

Саме ці дві риси — дозвілля та навчання — поєднав у собі англомовний кемп Грін Кантрі.
 

Які переваги має англомовний табір

Різноманіття. Ми не обмежуємося шкільним класом: натомість діти мають активний відпочинок, відвідують цікаві місця та всебічно розвиваються.

Нетипові заняття. Повне занурення в англомовне середовище, актуальні теми, інтерактивні вправи та ігри точно не дадуть засумувати Екватор літнього табору: підбиваємо підсумки

Комфортний формат. Ви маєте змогу обрати зручний графік для вашої дитини. День у таборі поділено на дві частини. Тож можна відвідати або скорочений день з іграми, майстер-класами, творчими й лексичними заняттями, або повний, куди також входять екскурсії, прогулянки та наукові експерименти.
 

Програма табору

Екватор літнього табору: підбиваємо підсумки, 2 День розпочинається з руханки під абсолютний хіт грінкантрівців — гімн школи.

Екватор літнього табору: підбиваємо підсумки, 3 Перша половина дня присвячена тематичним заняттям з англійської. Цикл кулінарних майстер-класів, створення книги «Легенда України» та інтерактивні вправи допоможуть засвоїти нову лексику і правильно її використовувати.

Екватор літнього табору: підбиваємо підсумки, 4 Після обіду діти відправляються на прогулянку на свіжому повітрі, відвідують екскурсії, квести та грають у настільні ігри.


Програма мовного табору в Грін Кантрі (текстовий банер)

 

Підсумки проведених змін

Перша половина англомовного кемпу Грін Кантрі вже позаду. Минає третя зміна з п’яти запланованих, а отже, нам є, про що розповісти Екватор літнього табору: підбиваємо підсумки, 5

За цілий місяць у двох містах України — Києві та Львові — англійську прокачали понад 100 дітей! Грінкантрівці встигли відвідати 84 пізнавальні екскурсії до музеїв, пройти 12 квестів, провести 45 наукових експериментів та 300 годин лексичних занять Екватор літнього табору: підбиваємо підсумки, 6
 

  Мовний літній табір у Грін Кантрі (фото 1)  Мовний літній табір у Грін Кантрі (фото 2)

    Мовний літній табір у Грін Кантрі (фото 3)  Мовний літній табір у Грін Кантрі (фото 4)  


Окрім того, танцювали, відвідували творчі та кулінарні майстер-класи, грали в настільні ігри й заробляли кантрики Екватор літнього табору: підбиваємо підсумки, 7

 

Розклад останніх змін
 

Розклад мовного табору в Грін Кантрі на липень-серпень (календар)

 

Літо пролітає з блискавичною швидкістю, тож радимо не зволікати й долучатися до останніх змін цього року!
 

Зареєструвати дитину (кнопка)

 

Дата публікації: 15 липня 2024