Country Travel INTERNATIONAL – місце для тих хто любить вчити мову та подорожувати світом. Місце де вісімка незнайомих діток та двох груп лідерів за два тижні перетворились на справжню сім`ю. Місце в якому мрії здійснюються. І цього разу мрія про справжніх друзів, жага до нових вражень та емоцій здійснились.

 

Що таке американський дитячий табір? - 1

 

Ми ще тут, але нам кортить поділитись враженнями з першої частини нашої програми. Почнемо з виїзного табору YMCA. і ось вони: холоднокровні, безпринципні відгуки найсправедливіших суддів - учасників цьогорічного табору.

 

Що таке американський дитячий табір? - 2Аніта, 14 років

Зазвичай, для того щоб мені сподобався табір, мені потрібно 1,5-2 тижні. Але в цей табір я встигла закохатись за 3 дні.

Привітливі діти, цікаві заняття (activities) та веселі груп лідери зробили моє перебування в таборі незабутнім.  Ми жили у невеликих дерев`яних будиночках (cabins) по 10-12 людей.  Табір розділявся на дівочу та хлопчачу зони, що було дуже незвично (хоча на всіх activities хлопці та дівчата були разом).

У їдальні ми теж були відокремлені. Ми харчувались смачною американською їжею. Кожна команда  по черзі підходили на кухню та самостійно обирали собі їжу. У нас було 5-ти разове харчування (сніданок/обід/снек/вечеря/пізня вечеря).

Вдень весь табір розходився на activities, а вечері всі грають у якусь спільну гру разом із груп лідерами.  Гра проводиться на території  всього табору.

Кожен день був цікавим та веселим. Словом табір мені дуже сподобався. Я б хотіла повернутися туди знову.

 

 

Що таке американський дитячий табір? - 3

 

Що таке американський дитячий табір? - 4

Ілля, 11 років

Цей табір був дуже веселий та захоплюючий. Там дуже багато всіляких activities: BB (gun shot), fishing, tubing (катання на водних скутерах), стрільба з лука, вільне плавання, каякінг,катання на скейті, стрільба з “воздушки”. А найбільше мені сподобалась риболовля, бо там тільки закидаєш вудочку - клює.

P.S. Щоб риба клювала потрібно начепити маленький гачок і поплавок.

 

 

Що таке американський дитячий табір? - 5

 

Що таке американський дитячий табір? - 6

Іра, 13 років

Нещодавно я відвідала табір “Immokalee” і я б хотіла написати відгук про нього.

Є багато речей, які мені дуже подобались. По-перше, усі діти, які відвідували табір були дуже дружні і було легко з ними спілкуватись.  Також груп лідери та груп лідери “новачки” (CIT) могли дати слушні поради. По-друге, можна було обирати заняття які ти хочеш мати впродовж дня. Хоча їх було п`ять - ми не були виснажені, бо у цьому таборі мали годину відпочинку протягом дня. По-третє, ввечері у нас були різні цікаві ігри з груп лідерами та дітьми з твого ж будиночку. Таким чином ми мали змогу краще познайомитись з іншими.

Хоча є купа позитивних моментів є такі що можна було б покращити. Коли я вперше побачила цей табір то він відрізнявся від моїх очікувань і  я не дуже хотіла в ньому залишатись. І хотілося б більше фруктів та овочів до американського раціону.

В цілому мені дуже сподобався цей табір. Можливо є деякі моменти, які можна було б покращити, але я б ще приїхала до цього табору. Але не на п`ять днів, а на два тижні, а можливо і більше.

 

Що таке американський дитячий табір? - 7

 

 

Що таке американський дитячий табір? - 8Настя, 10 років

Нещодавно ми були у таборі YMCAImmokalee. Усій групі там дуже сподобалось. Але ми пропустили останній вечір і тому трохи сумно. Але все рівно було дуже весело.

 

Що таке американський дитячий табір? - 9

 

 

Що таке американський дитячий табір? - 10

Тимофій, 10 років

Мені сподобались всі активітети і більше всього “BB gun”- це дуже цікаво. Я б хотів щоб було шість актівітіз, і менше часу на встановлення прапору.

Так! Цей табір дуже прикольний!  Їжі тут дуууже багато, і дуже багато англійської. YMCA Camp- супер!

 

 

 

 

 

Що таке американський дитячий табір? - 11

Міша, 13 років

Мені найбільше сподобались “activities”. Я б хотів ,щоб їх було ще більше. Найбільше не сподобались – “evening activities”- я б хотів щоб замість них було щось інше. Також мені дуже сподобалось “archery” (стрільба з лука)  та “BB gun shot”. Хотів би щоб ще додали водний спорт, або гольф чи шахи.

 

 

 

Що таке американський дитячий табір? - 12

 

 

Що таке американський дитячий табір? - 13Марина, 14 років

YMCA – це дуже крутий табір. У нього більше переваг, ніж недоліків. Коли я тільки приїхала в цей табір то одразу захотіла щоб мене забрали назад, перше враження було “не дуже”. Будиночки були старенькі і дуже скромні, всюди трішки бруднувато. Але потім я до цього звикла і зовсім не звертала на це уваги, адже у цьому таборі настільки весело, що немає часу нудьгувати!
Ми мали великий вибір активних видів діяльності: можна було обирати ті, які найбільше сподобалися. Усі активітети були веселі, груп лідери - привітні. Також мені дуже сподобалось те як нас привітали в перший день приїзду. Всі американські діти дуже зраділи тому що ми приїхали, адже їм було цікаво поспілкуватись з українцями.

Годували нас добре – 5 разів на день (3 рази у їдальні і 2 рази нас заводили у “camp store” (магазинчик, де ми можемо брати чіпси, солодкі батончики або морозиво на вибір, а також щось з напоїв).

Я б могла ще дуже довго писати про цей неймовірно крутий  табір – “тому – тут дууууже класно!” Дуже хочу повернутись наступного року. Величезне дякую Наталі та Інні за те що влаштували нам такий веселий та активний відпочинок у цьому таборі і не тільки у ньому ;)

 

Що таке американський дитячий табір? - 14

 

Наступна подорож у США відбудться вже у жовтні, а ось у табір нам вдасться потрапити лише у грудні. Реєстрацію на осінні програми буде розпочато з 1 вересня. Всі деталі можна дізнатися в координатора Country Travel Інни Улітко, (063)316-18-59.

Дата публікації: 11 серпня 2015