Ми таааак гарно поводилися впродовж цього року, що Санта вирішив винагородити нас за наші старання та подарувати нам величезний подарунок – новий офіс у м.Харкові.
Обладнані аудиторії для дітей та затишна зона очікування для батьків почнуть працювати з 15 січня. Тож, якщо бажаєте встигнути зареєструватися в групу для вивчення англійської у новому ВЕСНЯНОМУ СЕМЕСТРІ (початок 25січня-9лютого) - welcome на тестування.

 

Green Country (англійська для дітей) разом із Green Forest (англійська для дорослих) розмістилися на двох поверхах у 9-ти аудиторіях! Дуже хочеться донести затишок, який ми намагалися створити, але фото не можуть зробити цього вповні, тому рекомендуємо завітати та подивитися все на власні очі :)

 

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW   Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 2   Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 3

 

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 4     


НОВИНКИ ВЕСНЯНОГО СЕМЕСТРУ

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 5

 

ІНТЕНСИВ для підлітків: заняття 3 рази на тиждень по 110хв в маленьких групах (3-5 осіб) дозволяють оволодіти рівнем за 4 місяці – це чудова можливість для дітей 12-16 років стрімко покращувати рівень англійської та готуватися до іспитів – шкільних та міжнародних.

 

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 6

Нові авторські МАЙСТЕР-КЛАСИ: кулінарні, наукові, творчі, розмовні клуби з іноземцями, активні заняття для наймолодших  та новинка весняного сезону -  фото-майстерні. Усі клуби та майстер класи відбуваються виключно англійською мовою та допомагають дітям зануритися в англомовне середовище, розвиваючи їх творчі здібності.

 

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 7

 

Тематичні СВЯТА: День Св.Валентина та Великий Весняний Пікнік – це можливість розважитися, здобути нових друзів, позмагатися та потренувати англійську у теплій дружній обстановці.


 

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 8ТАБОРИ:

- денні - під час весняних та літніх канікул на базі школи Грін Кантрі ми приймаємо усіх бажаючих весело та з користю провести час
- виїзні - для діток від 9 років пропонуємо спробувати провести час вдалі від батьків. Табори в Клавдієво (під Києвом) та в Буковелі (Карпати) раді приймати грінкантривців влітку.

 

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 9

АКЦІЯ: місяць безкоштовних занять для "новеньких"    (з 18 січня до 18 лютого)

Ми ще не знайомі? Тоді запрошуємо стати учасником акцій для новеньких «Англійські вихідні» та «Зимові теревеньки». 

Акція «Зимові теревеньки» (дітям 12-16 років) - розмовний клуб із носієм мови (іноземцем) щонеділі 17:00-18:00. 

Акція «Англійські вихідні» (дітям 5-12 років) -  відвідування майстер класів щонеділі о 13.00-14:00 та 14.10-15:10. 

 

м.ХАРКІВ
вул.Петровського, 30А
тел.: 095-904-70-04, 761-71-61
адміністратор -  Марія Кардашова
час роботи філії Пн-Пт 13:00-20:30, Сб 10:00-15:00

 

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 10

Big Opening -  нова філія у Харкові NEW, 11

Дата публікації: 3 січня 2015