Новенька філія, де є спеціальна зона очікування для батьків… Самісінькій ЦЕНТР міста, хоча це вже нікого не дивує. На що тут дивитися? Хрещатик бачили, ЦУМ вже не новина… Але це не привід, щоб провести 80 хвилин очікування просто сидячи в приміщенні , занурившись в телефон або роздуми про буденне;) Читайте далі, альтернатив – безліч!

Кава. В людей, які є палкими шанувальниками цього напою в голові щойно пролунало «Oh, yes!». Адже щоб зрунайти хорошу каву в новому районі, потрібно досліджувати. Ділюся…

The Blue Cup Coffee Shop. Для справжніх поціновувачів. Тут є все, від класичних американо й капучіно до альтернативи. Привітні бариста та офіціанти залюбки допоможуть обрати саме те, що вам до смаку. Не забуваємо про десерт щоб запастися енергією.
Ціни. Кава 37-69 гривень. Десерти 17-67 гривень.
Де? Вул. Пушкінська, 5.

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна)

Small Talking. «Швидкий» варіант, де можна не просто випити кави, але й прихопити їжу to go. Також фішкою цього закладу є те, що меню постійно оновлюється відповідно до сезону, тому є нагода куштувати щось новеньке. До речі десерти тут – просто космос!
Ціни. Кава від 25 гривень. Десерти від 40 гривень.
Де? Вул. Пушкінська ,11а.

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна), 2

Імбирний Кіт. Поважаю цей залад за толерантність до веганів, адже тут постійно нові й смачненькі десерти без молока та яєць;) Але й усілякими чізкейками вони також частенько тішать відвідувачів. Затишно, просто і тепло.
Ціни. Кава від 20грн. Десерти від 35грн.
Де? вул. Пушкінська, 24б.

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна), 3
 

Для шанувальників літератури маю щось особливе. В книжковому магазині “Буква” на другому поверсі є кав’ярня Bookva bar. Там затишно і читається в задоволення. Щоб приємно із користю провести час берем формулу: кава+книга=”тещотреба” :)
Де? Вул. Богдана Хмельницького 3а.

 
Їжа. Смачно поїсти можна на кожному кроці, швидко - теж. Тому просто ділюся з вами моїми улюбленими закладами:

Gastro Bar №7. Круті комплексні обіди, які оновлюються щотижня. Приємна атмосфера та завжди усміхнений персонал.
Де? Вул. Пушкінська, 9а.

Друзі кафе. Смачно, весело та цікаво. Для компаній та друзів - ідеальний варіант:) Настільні ігри - у вільному доступі.
Де? Вул. Прорізна ⅗.

Salateira. Думаю коментарі будуть зайвими:) Здорова їжа, великі порції, завжди свіжі продукти та великий асортимент.
Де? Вул. Володимирська, 49.

Big Mama. Найсмачніший фалафель ever! І хай пробачать мене прихильники здорового харчування:)
Де? Бессарабська площа, 2.

Noodle Doodle. Ох і смачна там локшина! І дуже тішить система замовлень! Не треба стояти в черзі - все автоматизовано та зручно.
Де? Бессарабська площа, 2.

Цікаве. Ця категорія для тих, хто любить шопінг, незвичайні речі, завжди щось шукає і обов’язково знаходить.

Gifty. Шоурум, в якому зупиняється час. Коли заходиш в середину, тебе зустрічає хвиля гармонії та спокою. Магазин душевних подарунків від українських дизайнерів, де кожен знайде щось своє. В асортименті блокноти, планнери, календарі, сумки, чашки та багато іншого.
Де? Вул. Пушкінська, 9.

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна), 4

PODVAL. Незвичайне місце, де кууупа всього цікавого. Туди не обов’язково йти за чимось конкретним, все одно підеш не з пустими руками.  Не зважаючи на назву магазину, він знаходиться на другому поверсі - такий собі “непідвальний підвал” :) В асортименті творіння талановитих українок та українців.
Де? Вул. Хрещатик, 46а.

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна), 5

Всі свої. Назва говорить сама за себе. Це такий собі place, який зібрав плоди багатьох українських дизайнерів під одним дахом. Якісні речі, які створили лише «свої» люди:) Тут все, починаючи від одягу закінчуючи стильними аксесуарами.
Де? Вул. Хрещатик, 27.

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна), 6

Місця для прогулянок: парк Шевченка, Хрещатик, територія навколо Оперного театру, а також кожна вуличка цього району. Дуже рекомендую посиденьки на бульварі Шевченка, бо це є свого роду медитацією:) Машини їздять, люди ходять а ви - з улюбленою музикою в вухах, смачною кавою в руках “зловили” момент та насолоджуєтеся:)

Ледь не забула! Варіант для тих, хто полюбляє адреналін, жити не може без нових емоцій та відчуттів. Або якщо до вас на кілька днів приїхали друзі чи родичі, ви хочете показати їм щось цікаве, а дитину на англійську відвести треба:) По вул. Пушкінській, 10б знаходиться Kadroom - квесткімнати за мотивами фільмів. Тривалість одного квесту зазвичай 60хв, а дорога від філії і назад - 10хв. Тому ще 10 хвилин на те, щоб поділитися враженнями та відійти від емоційного піднесення:) Ідеально, чи не так?

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна), 7

Тому, поки дитина в Green Country прокачує свою англійську - не відставайте:) Навколо стільки цікавого і нового!

Відвідала усе навколо, Іра Неділько, керівник філії на м.Театральна

80хв для себе: як провести час, поки дитина на занятті (філія на м.Театральна), 8

Дата публікації: 12 листопада 2018