Початок року - час ставити цілі, будувати довгострокові плани та робити прогнози. Отож, ділимось з Вами нашими планами, ідеями, задумами. Говорять керівнки проектів та організатори програм.
 
 
2016 рік очима команди Грін Кантрі
Наталя Лотоцька-Гевко,
керівник Грін Кантрі
про глобальне
 
У мережі проектів Грін Форест я засвоїла кілька уроків:
 
Урок #1: у новий семестр потрібно входити із оновленим продуктом. 
Урок #2: хороше ворог чудового. 
Урок#3: вимогливі клієнти є ціннішими, ніж лояльні, бо змушують памятати про Урок#1 та #2 ;)
Урок#4: проекти потрібно створювати під людей, які ними горять, а не шукати людей під палаючі проекти ;)
 
У 2016 році ми плануємо подарувати собі і вам: 2 новенькі філії у Львові та Харкові, сучасний сайт, оновлену систему Спецкурсів та авторські матеріали для кожного із курсів, нові локації виїзних таборів, розпочати видавництво авторських посібників, розширення методичного відділу і розвиток напрямку розробки дизайнерських навчальних матеріалів.
Детальніше про них розкажуть їх опікуни, які виношують і плекають кожен свій продукт від ідеї до реалізації, а потім знову оновлюють, виношують і так безкінечно.
 
2016 рік очима команди Грін Кантрі, 2
 
Марія Виноградова,
методист Грін Кантрі
 
Викладачі - моя частина відповідальності у Грін Кантрі. Для того, щоб дитина полюбила англійську - вона має закохатися у свого викладача. 1:4 - такий конкурс на викладання у Грін Кантрі, а потім ще шлях тренінгів, консультацій у старшого викладача, підготовка планів. Не хвилюйтеся, якщо викладач вашої групи “новенький” - у нас тісно налагоджена комунікація і ми несемо відповідальність за якість занять.
 
Гарні новини весняного семестру: у кожній філії відкриється додаткова група вихідного дня для першокласників, а для старшокласників пропонуємо групи підготовки до міжнародного іспиту PET. 
 
Яскраві закладинки із лексичними мінімумами - подарунок, який ми приготували для учнів молодшої школи, ілюстровані дизайнером Анною Терпіло. Вивчення англійської має асоціюватися із веселою грою, переможці якої отримують винагороду.   
 
 
2016 рік очима команди Грін Кантрі, 3
Аліна Коршунова,  
куратор виїзних таборових програм Грін Кантрі
 
Продовжуємо розкривати таємниці та відшуковувати цікавинки на тему космосу.  
 
Наступного року команда виїзних таборів Грін Кантрі планує долучити на 15% більше учасників, а саме 500 дітей та підлітків.
Стаціонарний табір Country Camp та мандрівний табір Country Travel організують 100 днів  цікавого та корисного відпочинку. Поринути в англійську із задоволенням школярі матимуть змогу на зимових, весняний, літніх та осінніх канікулах.
 
Зацікавить юних таборувальників не тільки «космічна» тема, а й новий підхід до поділу на групи. У першій половині дня діти будуть поділені на вікові групи для практики англійської мови. У той час друга половина дня – проектна - буде передбачати поділ дітей на групи за інтересами.
Дивувати учасників таборів груп-лідери та спеціально запрошені гості будуть окремо розробленими програмами  для дівчат та хлопців.
 
 
2016 рік очима команди Грін Кантрі, 4
Катя Кравченко,
куратор денних таборових програм Грін Кантрі
 
Денні табори - це компромісне рішення для батьків, які ще не готові відпускати дітлахів у виїзний табір, але і не хочуть залишати дітей вдома наодинці з гаджетами. 
 
Ми сміливо вважаємо себе переможцями в категорії “Головний помічник батьків”. До нас протягом 2015 року звернулося більше 900 сімей для порятунку дітей від канікулярної нудьги. За цей час учасники таборів побували вже в 30-ти різноманітних екскурсійно-розважальних центрах. 
 
Тема навчального 2015-2016 року -  “Космічні Можливості”, в рамках якої ми готуємо новинки. Наразі, іде підготовка до видання нових навчальних матеріалів для трьох вікових груп та ведуться переговори щодо екскурсійних програм на фабрики та заводи (потримаємо інтригу і не відкриємо карти сповна). 
 
Плануються і зміни у підготовці педагогів для денних програм: навесні буде проведено дводенний тренінг-практикум, темами якого будуть: безпека, основи першої медичної допомоги, планування якісних занять і веселих розваг, ігрові методики та ін. 
 
Працюємо, щоб стати найкращими в Новому 2016 році:)
 
 
 
2016 рік очима команди Грін Кантрі, 5
Аня Шелест,
спів-організатор святкових програм Грін Кантрі
 
2015 рік у Грін Кантрі був багатим на святкові програми.. Ми експериментували, вишукуючи нові формати розваг. Що було і залишається незмінним - кожна дитина почуває себе бажаною і задіяною у розважальну програму. Нашим “коником” є якісне співвідношення 1:5 дорослих та дітей.
 
У новому 2016 році Грін Кантрі підготує для вас неймовірне свято до Дня закоханих: вечірку у форматі диско на колесах. Так, вона відбудеться у party-bus. Для нас це теж новинка :)
Навесні ми усі традиційно зберемося на smart-picnic заради активних ігор, квесту та підбиття підсумків навчального року. 
 
Прощаюся з вами, щоб  повернутися з новими ідеями та готовим планом на півріччя :) 
 
Дата публікації: 3 січня 2016