Школа інтелектуального розвитку SMARTUM пропонує батькам зробити дозвілля дитини ще більш цікавим і одночасно корисним. 
Спідкубінг - це заняття зі швидкісного збирання кубика Рубіка, який визнано однією з найпопулярніших математичних головоломок. Ще зовсім недавно таку головоломку сприймали, як звичайну дитячу іграшку. Однак з часом стало зрозуміло, що за допомогою даної іграшки вдається розкрити у своєму чаді нові таланти та особливі навички.

Специализация «Спидкубинг» на осеннем дневном лагере

Специализация «Спидкубинг» на осеннем дневном лагере, 2

В академії SMARTUM працюють справжні професіонали своєї справи, які знають, як правильно знайти підхід до кожної дитини. Наші тренери: зіркове подружжя Остапенко Юлія та Роман. Тренер - Юлія Остапенко майже 10 років займається розвитком швидкубінгу в Україні. Була у команді організаторів першого офіційного чемпіонату з розв’язання головоломок у Києві, у 2011 році, який проходив у Києво-Могилянській академії ( Kyiv Open 2011). Юлія брала участь у 23 офіційних змаганнях, у тому числі світових та європейських. У 2013 році у команді Максима Чєчнєва посіла 2 місце на шоу “Україна має талант - 5”t;. За минулий рік навчила складати кубик Рубіка близько 200 дітей . Чоловік Юлії - Роман Остапенко - є делегатом Всесвітньої Асоціації Кубика. Він стежить за чесним та справедливим проведенням змагань згідно правил WCA. ( https://www.worldcubeassociation.org )


Де?
Київ

вул. Шота Руставелі, 36 м. Пл. Льва Толстого,
вул. Олександрівська, 1 м. Нивки


*Кубики на час заняття надаються.  Також для домашніх тренувань є можливість купити якісні кубики за доступною ціною: 130 гривень. 
Для тих дітей, які мають бажання продовжити навчання, ми пропонуємо приєднатися до курсів з спідкубінгу в Smartum. 

 

Дата публикации: 16 октября 2019