За даними УЦОЯО понад 95 тисяч учнів обрали одну з чотирьох іноземних мов як додатковий предмет. Випускники складатимуть іспит з англійської, іспанської, німецької та французької.

 

Нагадаємо, що зареєструватися на НМТ можна до 11 квітня. Зробити це можна за лінком Іноземна мова — найпопулярніший предмет НМТ на вибір у 2024 році

 

А зараз розберімося із типами завдань та підготовкою до них!

 

Структура національного мультипредметного тесту

 

Блок з англійської мови містить 32 завдання:

  • 5 із вибором однієї відповіді;
  • 11 на встановлення відповідностей;
  • 16 на заповнення пропусків у тексті.

 

На їх виконання відведено 1 годину. Аудіювання та завдань із розгорнутою письмовою відповіддю немає. 

 

Лексичний мінімум

 

Згідно з програмою останніх років учні мають вивчити 2500 слів, якими користуються носії мови в буденності. Ознайомитися з ними можна за лінком. Цей список не є сталим, але не варто хвилюватися, бо з 2018 року словниковий мінімум не змінювався і відповідає програмі ЗНО. 

 

 

Як усе встигнути й отримати високий бал?


Найкращий варіант — звернутися до спеціалістів. Викладачі оцінять ваш рівень знань та допоможуть вивчити все необхідне. У Грін Кантрі учні отримують комплексну підготовку та багато практикуються, що позитивно впливає на результати НМТ. Не засмучуйтесь, якщо не встигли потрапити до нас на курс. Адже старша викладачка школи Лілія Чиж регулярно проводить безплатні вебінари на онлайн-платформі iLearn.

 

Також радимо виконувати тести минулих років на osvita.ua, повторювати граматику, більше читати та вчити нові слова. Додатково можна скачати корисні застосунки, дивитись фільми англійською та підписатись на освітні блоги в соцмережах.

 

Сподіваємося, ваша підготовка пройде легко та продуктивно! А всіх, хто тільки розпочинає вивчати англійську або хоче прокачати знання, чекаємо на заняттях. Переходьте за посиланням, щоб більше дізнатися про навчання.

 

Іноземна мова — найпопулярніший предмет НМТ на вибір у 2024 році, 2

Дата публикации: 4 апреля 2024