Проводжаємо літо дайджестом. Ділимося тим, що встигли зробити :)

 

Навчання

Серпень був насичений! 

 

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа Стартували та встигли фінішувати два наших літніх курси: «Комплексний» стандарт та «Розмовний з носіями». Учні використали літо на повну, аби прокачати англійську і почуватися впевнено у школі.

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 2 Двійко вихідних пройшли з максимальною користю: ми провели вебінари Grammar Weekend, на яких встигли вивчити складні граматичні теми. 

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 3 І звісно ж, табір для українських супергероїв! Остання зміна в денному англомовному таборі «UHEROES» пройшла емоційно, бо діти не хотіли, аби вона завершувалася. Ми їх розуміємо, самим важко змиритися з тим, що літо промайнуло. Із нетерпінням чекаємо наступні канікули, щоб знову обійнятися. See you next summer!

 

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 4

 

Серпень — гарячий час, коли команда Грін Кантрі максимально готується до осіннього семестру. Ми встигли:

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 5 облаштувати школи для безпечного навчання офлайн у Києві, Львові та Пустомитах.

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 6 отримати сертифікат ДСНС для укриттів, які знаходяться поруч зі школами. Тепер під час кожної повітряної тривоги вчитель зможе швидко перевести дітей у сховище та продовжити там заняття. Батьки також можуть оглянути сховище, щоб впевнитись у тому, що діти будуть у безпеці.

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 7 провести День відкритих дверей та розповісти батькам про особливості нашої школи. Раніше ми знайомилися з новими учнями і онлайн, і офлайн, але у часи війни вирішили зробити перше знайомство дистанційним.

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 8 перевірити навчальні матеріали. Last but not least — наш навчально-методичний відділ зробив усе, аби навчання вашої дитини восени пройшло цікаво і ефективно. Більше про роботу цього відділу ви можете почитати у публікації.

 

Благодійність

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 9 При реєстрації на літній семестр ми запропонували кожному учню знижку. При цьому 15% або 25% із вартості курсу йшло на благодійний збір. У студентів, які продовжували навчання, ми автоматично списували 15% від вартості курсу на благодійність.

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 10

На цю суму ми придбали «пікап від Грін Кантрі», який відправився до наших захисників.

Дякуємо, що ви обрали Грін Кантрі, а ми в свою чергу обираємо допомогу країні!

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 11 Зараз ми проводимо наступну благодійну ініціативу, у якій за ваші відгуки налічуємо кошти на ще одну машину для ЗСУ. Деталі та як долучитися ви можете прочитати тут.

 

Друзі та партнери

Багато цікавого сталося у нашому Yellow Shop!

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 12 У серпні відбувся благодійний розпродаж.

Дайджест Грин Кантри: новости и события августа, 13  Досі триває збір кантриків на допомогу тваринам у зоопарках.

 І вже готуємося радувати учнів новинками в новому навчальному семестрі :)

 

Наші плани

Курси в Грін Кантрі тривають цілий рік, але ми, як і будь-яка освітня установа, з нетерпінням чекаємо вересня — старту навчання у загальноосвітніх школах та помітного підвищення бажання вчити англійську :)

Торік у нас вчилися 4000 учнів, і ми плануємо не зменшувати цю кількість. Чекаємо на вас в осінньому семестрі!

Дата публикации: 6 сентября 2022