Що встигли зробити, чим пишаємося та які маємо плани на серпень — читайте далі у нашому дайджесті Дайджест Грин Кантри: новости и события июля

 

Навчання

 

Літній денний табір   Учні, які розпочали навчання в червні та липні, вже завершили навчання на курсах «Комплексний» повний, «Комплексний» стандарт, «Розмовний» із носіями. Вітаємо та чекаємо на вас восени! :)

Дайджест Грин Кантри: новости и события июля, 2

Літній денний табір 2 зміна у денному таборі «UHEROES» пройшла весело та англомовно! Діти вивчили 10 нових лексичних тем та прокачали свої супергеройські здібності. Ви ще встигаєте записати свою дитину на останню серпневу зміну!

Літній денний табір Ми запустили «Grammar Weekend» — івент, який допоможе вашій дитині за вихідні прокачати складні теми англійської граматики. Дізнатися всі деталі та зареєструватися ви можете за посиланням. Чекаємо на вас!

Літній денний табір Акція «Early Birds» завершилася, до нас доєдналося 707 учнів, із якими ми зустрінемося на заняттях восени.

Дайджест Грин Кантри: новости и события июля, 3

 

Благодійність та безкоштовні можливості

 

Літній денний табір Ми провели розіграш в наших соцмережах та подарували бюджетні місця на «Grammar Weekend». У 20 учнів з’явилася безкоштовна можливість прокачати Present Tenses, Past Tenses та Conditionals. 

Літній денний табір Відзвітували по усім витратам благодійних коштів. Більше ви можете прочитати у нашому дописі. Залишок коштів плануємо розподілити між фондами, обов’язково поділимося звітом!


 

Друзі та партнери

Багато цікавого сталося у нашому Yellow Shop!

Літній денний табір Був закритий перший місяць благодійного збору на допомогу тваринам, які були переміщені із зоопарків на територіях активних бойових дій. 36 учнів донатили кантрики на цей збір. Нам вдалося зібрати 10 398 грн.

Літній денний табір У липні відбувся благодійний розпродаж сумок, усі кошти будуть відправлені на допомогу нашим захисникам. Наразі ми зібрали 2 964 грн, але акція ще триває!

 

Дайджест Грин Кантри: новости и события июля, 4

Наші плани

Літо ще не закінчилося :)

Тому побачимося на серпневій зміні табору «UHEROES», де разом із веселощами буде багато англійської!

Дайджест Грин Кантри: новости и события июля, 5

1 серпня стартували літні курси «Комплексний» стандарт та «Розмовний» із носіями.

Чекаємо вас на наших івентах — Grammar Weekend та Дні відкритих дверей. Деталі про День відкритих дверей розкажемо трошки згодом, слідкуйте за оновленнями наших соцмереж.

 

У серпні на нас також чекає активна підготовка до осіннього семестру, щоб учні, які прийдуть у наші філії чи долучаться онлайн, отримали найцікавіші та найефективніші уроки з можливих!

 

Бережіть себе, keep learning English and fight for Ukraine!

 

Дата публикации: 5 августа 2022