Перший літній місяць промайнув, ми й не помітили ☀️

Розповідаємо, що встигли за червень!

 

Навчання

Літній денний табір Відкрили реєстрацію на осінній семестр. Діти без англійської не залишаться! Обирайте курс: 

Літній денний табір Презентували акцію «Early Birds». Ви ще встигаєте оплатити курс за максимально вигідною ціною! Деталі тут.

 

Табір

В англомовному таборі для супергероїв «UHEROES» пролетіла перша зміна!

Щодня учні вивчали нову лексичну тему, а граматику опрацьовували вже з використанням нових слів. Увесь час діти були в оточені мови, адже творчі заняття, кулінарні майстер-класи та навіть руханка проводилася англійською. 

Ми помітили, як дітям не вистачало живого спілкування! Тому дуже раді, що запустили цього року офлайн табір. 

Нам було дуже приємно наприкінці дня бачити щасливих дітей, які показували батькам свої вироби з творчих майстерок, намагалися вгадати, що ж буде на наступний день табору та купували товари у Yellow Shop за чесно зароблені кантрики.

З нетерпінням чекаємо нової зміни!

Дайджест Грин Кантри: новости и события июня

 

Благодійність та безкоштовні можливості

Літній денний табір Підготували 3 безкоштовні демоуроки для школярів, по одному для кожного віку — для 1-4 класу, для 5-7 класу та для 8-11 класу. Демоуроки ви знайдете тут.

Літній денний табір Зібрали більше 100 000 грн із навчальних абонементів. Сума піде на тактичні аптечки для наших захисників.

 

Друзі та партнери

У TalkEn.Cloud відбулося 7 вебінарів у рамках онлайн-форуму «Освітній бізнес в кризових умовах». Тема дуже на часі, так тримати!

Дайджест Грин Кантри: новости и события июня, 2

 

Наші плани

Ми продовжуємо працювати, боротися та розвиватися!

Далі на нас чекає ще 2 зміни денний табору, продовжуються літні курси. Ми допрацьовуємо осінній семестр, щоб діти і надалі обожнювали заняття в Грін Кантрі.

Також не забуваємо і про благодійність, окрім 15% від кожного абонемента, які ми переказуємо на тактичні аптечки, зараз ми готуємо благодійний проєкт у Yellow Shop.

 

Бережіть себе, keep learning English and fight for Ukraine!

Дата публикации: 4 июля 2022