Попереду довгоочікувані літні канікули. Це час, коли школярі відновлюють сили перед наступним навчальним роком і можуть більше уваги приділити розвагам, власним бажанням та підтягнути знання з окремих предметів. Як зробити дозвілля дитини веселим, корисним та продуктивним? Ділимося ідеями Як організувати дозвілля дитини на літніх канікулах: поради від Грін Кантрі

 

Спорт

 

Регулярна фізична активність не тільки зміцнює імунітет і підтримує м’язи в тонусі, а й покращує психічний та емоційних стан школярів. Тренування гартують силу волі та розвивають самодисципліну. Важливо, щоб дитина обрала вид спорту, який буде їй до вподоби. Тоді відвідування секцій відбуватиметься за власним бажанням та на постійній основі. Також можна спробувати комплексний відпочинок з активностями. Наприклад, денні табори, у програму яких, крім занять, включені ще й руханки, жваві ігри та прогулянки. 

 

Подорожі

 

Чи може бути щось краще за сімейну мандрівку? Поїздка в інше місто, похід в гори чи візит до бабусі з дідусем — найдорожчі спогади, які залишаться у пам’яті дитини на все життя. Зміна локації та час в дорозі стануть веселим дозвіллям, яке допоможе краще пізнати одне одного і позитивно вплине на взаємини всередині родини.

 

Літні табори
 

Перший табір це завжди незабутній досвід та безліч нових можливостей. Школярі вчаться самостійності, знаходять друзів, активно проводять час й отримують корисні знання. 

Які існують види таборів?

  • Мовний — спрямований на вивчення та розвиток рідної чи іноземної мови
  • Санаторій — створений для оздоровлення та профілактики хвороб
  • Спортивний —  з акцентом на конкретні види спорту або із загальним розвитком фізичної форми
  • Туристичний — фокус на гармонії з природою, походах, активних розвагах

До речі, у Грін Кантрі ми щороку організовуємо англомовний денний літній табір, де комбінуємо вивчення англійської та розваги.

 

Дізнатися більше (кнопка)

 

Улюблене хобі
 

Коли, як не літом, запускати власний блог, вчитися готувати кулінарні шедеври або підкорювати скалодром? Три місяці достатньо, щоб почати системно займатися улюбленою справою, або знайти і досягти помітних результатів у новому хобі. Батьки можуть стати менторами у цьому процесі й крок за кроком допомагати дитині опановувати необхідні здібності на шляху до мети. 

Проводити час у колі однолітків — вдвічі драйвовіше! Команда Грін Кантрі часто організовує майстер-класи, кіноклуби, настільні ігри та безліч інших подій.

 

Заходи для дітей від Грін Кантрі (фото)

 

Підписуйтесь на соцмережі школи, щоб дізнаватися про все першими!

 

Instagram (банер) Facebook (банер)

 

Культурні заходи

 

Мистецтво — один з найцікавіших інструментів, який допомагає пізнавати світ навколо. Влітку у школярів буде достатньо часу, щоб відвідувати театри, виставки та концерти. Ці заходи круто прокачують уяву, розвивають надивленість, а також вчать мислити яскравими образами. Заохочуйте та підтримуйте інтерес дитини до культури, щоб її світогляд був максимально широким. Ці якості ми прагнемо розвивати у студентів Грін Кантрі, тому програми денних таборів містять екскурсії в музеї і прогулянки містом. Завдяки цьому учні дізнаються захопливі факти про історію України та науку.

Час для підготовки
 

Нерідко можна помітити, як сучасні старшокласники свідомо ставляться до власної реалізації: ретельно обирають професію та планують подальше навчання в університеті. Канікули — хороша можливість для підлітків знайти та записатися на курси або до репетиторів. Наприклад, підготуватися до НМТ з англійської можна у Грін Кантрі. Час приділений власній освіті стане великою перевагою, яка точно знадобиться у дорослому житті. 

 

Курси Грін Кантрі (кнопка)

 

Найголовніше в організації літнього дозвілля школярів — дослухатися до їхніх бажань та допомагати. Сподіваємося, що ці канікули будуть сповнені позитивних емоцій та корисних занять! 

Реєструйте дитину у літній денний табір Грін Кантрі та на курси! Ми зробимо все можливе, щоб зміна була енергійною, а процес вивчення англійської — ефективним.

Дата публікації: 17 квітня 2024